Mandarin sa for siden:
Jeg har planer om å lage dette i kveld. Skal ha det til 17.-mai.
Kan jeg steke det i kveld ?
Hva skal jeg gjøre med det i kveld? Dynke?
Skal fylles i morgen?
NOen som har noen gode tips?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Mandarin sa for siden:
Jeg har planer om å lage dette i kveld. Skal ha det til 17.-mai.
Kan jeg steke det i kveld ?
Hva skal jeg gjøre med det i kveld? Dynke?
Skal fylles i morgen?
NOen som har noen gode tips?
Frida sa for siden:
Nå er du sikkert ferdig med bakingen men jeg pleier ofte å lage sukkerbrød dagen før jeg bruker det.Pleier å beholde det i springformen til dagen etter uten å dynke det.Putter det bare i en pose og setter det i kjøleskapet.
Kanina sa for siden:
jeg pleier å lage bløtkake dagen før, da får den "satt seg" bedre. Jeg har faktisk bakt Kaninungens sukkerbrød i kveld, som vi skal spise på søndag, også dynker, fyller og pynter jeg den i morgen kveld. Men det er marsipankake, da, jeg vet ikke om det er annerledes?
Mandarin sa for siden:
LAgde bunnen i går ja. Hadde den i kjøleskap i natt i pose. I dag har jeg fylt den og dynket den. I morgen skal den spises. Da påfører jeg kremen på utsiden også .
Pes. Jeg er altså ingen konditor. Det skal være sikkert og visst. Nei la meg få lage middag i stedet.
Kanina: åå så stas med 3 årsdag. Vi har neste uke. Tenk så fort tiden har gått.
Optimist sa for siden:
Jeg tar sukkerbrødet ut av springformen og legger det på kjøkkenbenken i en tett pose til dagen etter. Da er det saftig og fint. Jeg synes det blir hardt og tørt om det ligger i kjøleskapet natten over.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.