Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva kan jeg erstatte sukat med i ricottaostepai?

#1

daffy sa for siden:

Jeg skal prøve meg på en ricottadessertpai til kvelds i dag. I oppskriften er fyllet en blanding av ricotta, malte mandler, perlesukker(?) og appelsinsaft/sitronskall.

Jeg har aldri smakt sukat tror jeg, men er ikke det sånn ekkelskap man spiste på 60-tallet fordi det ikke var bedre ting å få tak i? Hva kan jeg erstatte det med tror dere? Eller kanskje jeg bare skal droppe hele sukaten?


#2

Fruktflua sa for siden:

Drop den!! :hatersukat:

Men du kan erstatte sukaten med røde cockatailbær.


#3

daffy sa for siden:

I oppskriften står det 1,5 dl smør, hvor mange gram er det mon tro?


#4

Kneazle sa for siden:

Dropp den. Det finnes ingen rett i verden som blir bedre med sukat. :niks: Kan sikkert byttes ut med rosiner eller tørket aprikos hvis du vil ha noe litt seigt i paien, men jeg tror heller jeg villen hatt litt mer av de andre ingrediensene. Høres digg ut!


#5

Fruktflua sa for siden:

Ca 100 gram.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.