Ibidelma sa for siden:
Jeg laget gulrotkake igår kveld og satte den til avkjøling idag. Trodde virkelig den var ferdig, for det kom ingenting på gaffelen da jeg stakk. Men idag kjenner jeg at den ikke er helt stekt.
HVA GJØR JEG :eek::eek::eek:
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Ibidelma sa for siden:
Jeg laget gulrotkake igår kveld og satte den til avkjøling idag. Trodde virkelig den var ferdig, for det kom ingenting på gaffelen da jeg stakk. Men idag kjenner jeg at den ikke er helt stekt.
HVA GJØR JEG :eek::eek::eek:
Ibidelma sa for siden:
kan jeg steke den mer selv om den har vært til avkjøling i natt?
Dixie Diner sa for siden:
Jeg hadde gjort det, du har jo ingenting å tape om kaken er uspiselig nå. Blir det HELT mislykket, er det heldigvis mange kaker du kan slenge sammen på kort tid, bla. sånne franske halvrå sjokoladekaker og muffins. :)
Ibidelma sa for siden:
Jeg er jo helt blond på kjøkkenet.
Gulrotkaken er litt bløt på undersiden, bare litt da, kanskje jeg skal steke med bunnen opp ?
Dixie Diner sa for siden:
Det kan du jo prøve på ja. Jeg pleier å gjøre det med muffins og brød som er blitt litt bløte på undersiden. :)
Ibidelma sa for siden:
En sann bakeguru du =)
Prøver litt jeg, som du sa, jeg har ikke noe å tape på det =):takker:
Señora sa for siden:
Hvordan gikk det?
Ibidelma sa for siden:
Jeg snudde kaka på hodet, og stekte den i 30 min til. Det gikk bare fint. Den var fremdeles litt sånn "fast", men det kan skyldes at jeg ikke har vært flink nok med doseringene.
Ser noen har 2 ts natron OG 2 ts bakepulver. Jeg hadde bare 2 ts natron, og tror jeg hadde for mye gulrøtter i. Men den ble veldig god likevel.
Det eneste jeg ikke likte var at den ble for søt, så jeg tror jeg skal halvvere melismengden og ta bort noe av sukkeret i selve kaken også.
Får prøve meg litt frem neste gang =)
Ine sa for siden:
Hvilken oppskrift brukte du?
Bluen sa for siden:
Så fint at det gikk bra med etterstekingen, da! Det er bare natron i den oppskriften jeg bruker, og den kaka pleier å bli luftig og fin. Ellers synes jeg ikke det gjør så mye hvis den er bittelitt rå nederst, jeg. :sparke: Det er verre hvis den er for mye stekt oppå etter min smak.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.