Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Flaggregler

#1

Beathe sa for siden:

Det er kl 21 jeg skal ta inn flagget i dag, ja?


#2

Veronal sa for siden:

Flaggforskriften:


#3

Beathe sa for siden:

Takk! :)



#5

Stompa sa for siden:

Hva er verst - å ta ned flagget litt før solnedgang/21.00 fordi man husker det da, eller å glemme det når klokka faktisk er der så det blir hengende ute hele natta?


#6

Kanina sa for siden:

siste er verst. det prestrte vi 8. mai. driiitflaut! hva skulle liksom være galt med å ta ned flagget tidligere enn 21?

#7

Stompa sa for siden:

Nei, jeg vet ikke jeg - men jeg har ikke peiling på skikk og bruk, som jeg har demonstrert tidligere i en tråd om klær for bryllupsgjester (skjønner fortsatt ikke hva som er galt med svart kjole i bryllup :knegg: ). Så da tenkte jeg at flaggregler sikkert er kjempestrenge de også, og spurte av nysgjerrighet. Så for meg at man for enhver pris måtte ta ned flagget akkurat på rett tidspunkt.


#8

Estrella sa for siden:

Vi bor i rekkehus. Så plutselig at klokken var 21.07 og skyndte meg for å ta ned flaggene. Vi har en på hver side. Vi var vist de siste i rekka vår til å ta ned flagget. :humre:


#9

Kanina sa for siden:

Håper mannen husket det nå, da. Jeg satte på timeren da det vavr ca en time igjen, før jeg gikk opp med Hassel (og her sitter jeg og taster i mørket..)


#10

Helle sa for siden:

Oj, det har vi glemt... :sparke:


#11

Smash sa for siden:

Det henger visst oppe enda. :roperpåmannen:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.