Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva skjedde i folketoget i Stavanger i dag?

#1

Dixie Diner sa for siden:

Jeg har lest på www.rogavis.no men finner ingenting om det, står sikkert ikke. Da vi så på folketoget i dag kom det en ambulanse i full fart nedover der toget går, og jeg så folk som løp bortover mot stedet. Noen ungdommer gikk oppover mot oss og jeg overhørte at han ene sa "jøss, tenk å daue mens man går i toget da" og så lo de. :rolleyes:

Noen som vet hva som skjedde?


#2

Balanse sa for siden:

Nei, men vi så ambulansen kjøre med blålys og uten sirener opp mot sykehuset etterpå. Det er vel et tegn på at det har skjedd som du fikk inntrykk av? Så leit i så fall.


#3

Stompa sa for siden:

Tviler på at de skriver om det i avisen, i så fall. Jeg mener å huske at noe lignende skjedde her for noen år siden, og det sto ikke et ord om det i avisa. Det er jo strengt tatt ikke noen viktig nyhetssak, og sikkert grusomt for de pårørende - så avisene velger nok å skåne dem.



#5

Fersken sa for siden:

Vi stod like ved gamle sykehuset og så ambulanse med blålys 2 ganger i løpet av første delen av toget, og begge kom nedover mot teateret.

Når vi like etter togets slutt gikk mot sentrum så jeg en ambulanse fortsatt stå nede ved paviljongen. Ikke noe hyggelig å se på en slik dag (eller andre dager for den saks skyld) og håper inderlig at personen(e) som trengte ambulanse fikk den hjelpen de trengte.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.