Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Antirynkekrem

#1

Butterfly sa for siden:

Vet at de ikke har noe særlig effekt, men noen har vel litt? Tenkte å begynne på det snart, en mild en. Er 23 år. Men er det sånn at rynkene kan bli fremskyndt når man egentlig ikke har rynker også starter med antirynkekrem.


#2

Trulte sa for siden:

Sorry. Men du er 23. Vent til du ihvertfall begynner å nærme deg 30. Men det du virkelig gjør lurt i å gjøre er å forebygge TØRRHETS rynker. En krem med god FUKT gjør susen, ikke anti rynke.
Selv jeg som er 35 blir frarådet det da jeg ikke har moden hud ennå. Du kan reagere, bli lyssensitiv ol. hvis huden din ikke er klar for det ennå.


#3

LaLuna sa for siden:

Det beste du kan gjøre for å redusere framtidige rynker, er å bruke høy solfaktor og for øvrig få minst mulig sol i ansiktet. I tillegg til å avstå fra sigaretter, selvsagt.


#4

Alva sa for siden:

Det anbefales å bruke fuktighetskremer med solfaktor i, det kan gjøre susen billigere en hva antirynke gjør, som ofte er dyrere. sola er rynke fiende nr 1. du er jo så ung, så dette hadde jeg heller gått for.

anbefaler deg å begynne med øyekrem snart til den sarte huden rundt øyene. Her kommer mimikklinjer etterhvert og en øyekrem kan hjelpe til å holde området mykt og linjene mindre fremtredene. bruk øyesminkefjerner, ikke gnukk og gni for mye, det kan også fremkalle linjer etterhvert som blir rynker til slutt.


#5

turi sa for siden:

Jeg sitter og humrer litt for meg selv, først leste jeg tråden bomkjøp, så hoppet jeg rett på antirynkekrem... Akkurat som om det var en liten rød tråd ute og gikk... :glis:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.