Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan skal vi ha fotokonkurransen?

Hvordan skal vi ha konkurransen denne gangen?

  • Som tidligere
    2 stemmer
  • Som tidligere, men med billedtittel i avstemningstråden
    7 stemmer
  • Henvise til konkurransetråd med bilder i stemmetråd
    21 stemmer
#1

Candy Darling sa for siden:

Noen kom med forslag om endring av konkurranseformen; nemlig at alle legger bildene sine direkte i en tråd som det henvises til under avstemningen. Fordelen er at det er enklere for trådinnlegger og at man da ser billedtitler, ulempen er at man må veksle mellom to tråder for å stemme og ikke minst at man ikke får kommentere bildene. For det synes jeg ikke man kan i konkurransetråden. : diktator:

Jeg stiller et kompromissforslag; kjøre som før men at man legger til tittel i stemmetråden, sammen med navnet.

Kjør debatt. :værsågod:


#2

Candy Darling sa for siden:

Legg merke til at det er kort-kort stemmefrist!


#3

Irma sa for siden:

Hm, jeg kom med et forslag - men det er vel ikke oppført som et alternativ? Bildene i konkurransetråden og ingen bilder i avstemningstråd ønsker jeg. Da blir alle bildene samlet naturlig på et sted med tekst og titler og alt uten at forrige vinner behøver å løfte en finger i avstemmingstråden. Annet enn å lage spørreundersøkelsen da selvsagt.


#4

Isbjørn sa for siden:

Jeg synes vi kan henvise til konkurransetråd, fordi da kan flere enn 20 bli med. Ellers må man jo ha 2 avstemninger om det er flere enn 20 deltagere.

Om man vil ha kommentarer på bildet, kan man jo lage en kommentartråd, som man linker til under bildet.


#5

Candy Darling sa for siden:

Det er det som menes med alternativ 3. Det ble litt krøkkete i tittelen, men det står i innlegget. For jeg tror vi mener det samme? :trøtt:


#6

Candy Darling sa for siden:

Nei, det kan man vel ikke? Man må uansett lage en poll, ellers blir det totalt kaos (og dessuten ikke anonymt).


#7

Irma sa for siden:

Ok, da stemmer jeg nr. 3 selv om det står bilder i stemmetråd. ;)


#8

Candy Darling sa for siden:

:snurt: Det står "henvise til [konkurransetråd med bilder] i stemmetråd". Hvorfor skulle man ellers henvise til konkurransetråden?


#9

Irma sa for siden:

Jeg er visst litt trøtt også, for jeg ser jo at det kan stå konkurransetråd med bilder. Jeg leste "med bilder i stemmetråd". :natta:


#10

Irma sa for siden:

Jeg må innrømme at jeg sliter litt med å skjønne folk som ønsker det på gamle måten. Hva er argumentene for det? Den som tar seg av avstemningen får jo en enorm jobb med kopiering av bilder, i tillegg blir det mye mer tungvint å følge med ettersom nye bilder dukker opp. Istedenfor å klikke seg inn i hundre tråder, kan man følge en enkelt tråd underveis fram til avstemningen. Kommentarer kan man jo gi på prikk eller PM, evt. kan de som ønsker det lage egen tråd i tillegg. Dersom man legger inn bilde i eget innlegg har man også mulighet for å fjerne det når man selv ønsker, da står det ikke på den som avholder konkurransen.


#11

Candy Darling sa for siden:

Mitt eneste argument (som neste rundes slave) er at jeg synes det er litt vanskeligere å stemme når man ikke kan sitte og kikke på bildene samtidig som man stemmer. Særlig hvis man ikke har fulgt med underveis. Nå har jeg korttidshukommelse som en gullfisk, da. :blånn:


#12

Isbjørn sa for siden:

Selvfølgelig. Hjernen var ikke tilkoplet i øyeblikket. Men, man kan jo sette grense på 20 deltakere, slik at de 20 første får bli med?


#13

Irma sa for siden:

Hæ? I avstemningstråden så skal det jo være en link til tråden hvor alle bidragene ligger samlet på rekke og rad? Da kan man jo ha avstemningen med alle nickene samlet på skjermen i et vindue, og svitsje over til avstemningstråden i et annet vindue. Ved bilder i avstemningstråden så har du (med trykk på du :knegg: ) glemt hvem du skal stemme på før du har fått scrollet opp øverst på siden igjen.


#14

Irma sa for siden:

Vindu, vindue? Jeg er definitivt trøtt ja. :nemlig: Hva gjør jeg her da?


#15

Candy Darling sa for siden:

Ja, det er sant, det starter jo et nytt vindu. Jeg tenkte at jeg måtte gjøre det selv. Da endrer jeg min stemme til 3, i mitt hode. Og jeg er jo diktator. :slem:


#16

Lykketrollet sa for siden:

Jeg har ikke vært så veldig aktiv i konkurransene, men det kan være halvveis fordi jeg syns det er rotete.

Vi kan jo legge alle bilder inn i konkurransetråden, så den som lager avstemming bare linker til den tråden. Liker man et bilde kan man jo prikke.
Evt at de som vil lager seg en egen tråd i tillegg til bildet som legges i konkurransetråden, dersom de ønsker kommentarer.

Så jeg stemte siste alternativ.

Sånn som det var helt i begynnelsen gadd jeg ikke stemme engang, med link i stemmetråd til alle individuelle tråder med bilde.


#17

Candy Darling sa for siden:

OK, da skjærer jeg gjennom, selv om tiden ikke har gått ut - det er en klar konklusjon. Ny konk kommer. :glis:


#18

DM sa for siden:

Når bildene lå i bildekritikk 1, med lenke i tråden, så kunne bare medlemmer se bildene som ble lagt ut. Når bildene blir lagt direkte her i mørkerommet, så kan alle se. Man må ikke være medlem for å se.


#19

Kneazle sa for siden:

Jeg synes den bør flyttes.


#20

DM sa for siden:

God ide. Hvis det skal løses slik som nå, så må tråden ligge inne i bildekritikk 1. Flytter den nå jeg. :)


#21

Kneazle sa for siden:

:riktig:


#22

Candy Darling sa for siden:

Ja, det tenkte jeg på en gang underveis. Men da kan ikke alle delta, er det så? Bare de med færre enn 5 meldinger, eller?


#23

DM sa for siden:

Alle som har mer enn 5 innlegg kan delta ja. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.