Jeg fikk servert noe sinnsykt godt her i uken.
Jeg vet at oppskriften sto i ukeadressa og etterpå var butikkene her utsolgt for hvit sjokolade.
Jeg har googlet litt og fant en oppskrift på nett fritt etter denne.
Slik går du fram!
Frosne skogsbær etter smak
2 dl kremfløyte
200 g kvit sjokolade
Ei halv vaniljestang
100 g mascarponeost
Eg likar godt frosne blåbær og molter frå Skoften. Har du ikkje sjølvplukka frosne bær, så er dei også å få i butikken.
Fordel frosne bær i glass
Varm fløyten i ein kaserolle. Snitt vaniljestanga og skrap ut margen i fløyten. Ha også i sjølve vaniljestanga og varm opp til kokepunktet.
Bryt sjokoladen i bitar, smelt og rør den inn i fløyten.
Når sjokoladen er oppløyst, bland til slutt inn mascarponeost og rør blandinga til den blir homogen. Ta ut vaniljestanga og hell den varme sausen over bæra i glassa.
Åååå den var fantastisk god :nam: Jeg brukte frosne blåbær og bringebær.
Skal definitivt printes ut og lagres til neste gang vi skal ha dessert.
Tusen takk for nydelig oppskrift :klem:
Dytter denne opp, siden jeg etter masse leting klarte å finne igjen oppskriften. Kjempegodt, veldig lettvint, og jeg tror det blir akkurat rette desserten når jeg får gjester i morgen.