Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor mye kjøtt til fest-lapskaus?

#1

Blondie sa for siden:

Jeg skal feire mine 30 førstkommende lørdag og skal mate 37 mennesker. Vi har kommet frem til at lapskaus er bra, det er relativt rimelig og lettspydd. :knegg: Dessuten tar det ikke allverdens med tid å lage til så mange, vi har endel andre ting å sysle med også.

Så da er spørsmålet.. Hvor mye kjøtt trenger vi sånn egentlig? Bankekjøtt er vel det beste å bruke, oksebog er vel ikke så mye billigere lenger?

Erfaringer?


#2

Martis sa for siden:

Når jeg jobbet på storkjøkken så brukte vi å beregne ca 150 gr kjøtt pr pers i gryteretter. :jupp:

Jeg syns det er godt å blande litt kjøtt i lapskausen, altså ha noe kjøtt med litt fett og evt noen biter med noe salt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.