Er det noe bra? Jeg foretrekker å bake grove brød selv fremfor disse liksom-grove ekle brødene som selges i vanlige butikker, og i dag da jeg hadde veldig dårlig tid og ikke visste hva jeg hadde av ingredienser hjemme eller ikke, rasket jeg bare med meg en Fibra brødblanding fra hylla på Rema. Leste bakpå, og det så ikke ut til at den inneholdt masse dritt slik som mange andre brødblandinger, jeg så bare en haug med grove meltyper og sånt. Noen som har smakt brødet, er det godt?
brød mixen har jeg ikke prøvd men brukt fibra fulkorns melet lenge.
Første gang gjor jeg feil å byttet ut alt hvetemel med fibra mel.
Mann liker vist ikke murstein
:fnis:
Ikke prøvd brødmixen, men fibramelet funker fint i både foccacia og innbakte pølser (det er bare der jeg har prøvd det ennå). Bytter ikke ut alt hvetemelet, men bruker vel 1/3 av fibra.
Helsike, det var ikke noe godt. Det hadde en rar smak og var altfor salt. Håper datteren min liker det, for mannen min spiser ikke brød. Ellers får det gå til fuglene.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.