Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fibra brødblanding?

#1

Dixie Diner sa for siden:

Er det noe bra? Jeg foretrekker å bake grove brød selv fremfor disse liksom-grove ekle brødene som selges i vanlige butikker, og i dag da jeg hadde veldig dårlig tid og ikke visste hva jeg hadde av ingredienser hjemme eller ikke, rasket jeg bare med meg en Fibra brødblanding fra hylla på Rema. Leste bakpå, og det så ikke ut til at den inneholdt masse dritt slik som mange andre brødblandinger, jeg så bare en haug med grove meltyper og sånt. Noen som har smakt brødet, er det godt?


#2

Tuppen sa for siden:

Mannen brukte det melet sist han bakte brød, og de var veldig gode. :ja: (Riktignok hadde han andre typer mel i også)


#3

Veronal sa for siden:

Vi bruker det og liker det.


#4

Bokormen sa for siden:

Du mener brødmiksen ikke sant, ikke fibramelet?


#5

Dixie Diner sa for siden:

Jepp, den brødmixen. Jeg har laget brødene (2 stk) nå og det er de fineste brødene jeg har laget, sånn utseendemessig. :knegg:

Skal smake på en skive i kveld før jeg legger meg. Ser veldig godt ut.


#6

Honda sa for siden:

brød mixen har jeg ikke prøvd men brukt fibra fulkorns melet lenge.
Første gang gjor jeg feil å byttet ut alt hvetemel med fibra mel.
Mann liker vist ikke murstein
:fnis:


#7

Sue sa for siden:

Ikke prøvd brødmixen, men fibramelet funker fint i både foccacia og innbakte pølser (det er bare der jeg har prøvd det ennå). Bytter ikke ut alt hvetemelet, men bruker vel 1/3 av fibra.


#8

Dixie Diner sa for siden:

Helsike, det var ikke noe godt. Det hadde en rar smak og var altfor salt. Håper datteren min liker det, for mannen min spiser ikke brød. Ellers får det gå til fuglene.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.