Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor kjøper man dings til å ha under taster på tastaturet?

#1

mehmet sa for siden:

:sparke:

DELL-maskin + sentralstøvsuger. C-tast funnet, men ikke delen som gjør at den spretter opp igjen. Hvordan får man tak i en slik?

Jada, neste gang blir det strømpebukse foran støvsugeren. :flau:


#2

mehmet sa for siden:

INGEN som vet? Jeg kan da ikke være den første som har gjort dette? Nei?


#3

Ingrid-lille sa for siden:

Øverst i støvsugerposen kanskje?


#4

C3PO sa for siden:

Maile Dell-support kanskje? Vi har et lignende problem med laptop-en vår, og det blir sannsynligvis en slik løsning på oss.


#5

Isolde sa for siden:

Jeg enda opp med å kjøpe helt nytt tastatur når katten reiv ut 4 taster. Men det var nok ikke det svaret du ville ha. Jeg tenkte sånn at nå har jeg 30 ekstradeler til neste gang ;)


#6

Palmen sa for siden:

Jeg har gått til innkjøp av usb-overgang og bruker nå eksternt tastatur. Først gikk ø-en til h"4£$@ og så hang 2-tasten seg opp. Fant flere nettbutikker der man kunne kjøpe nye tastatur, men en USB overgang til noen få kroner var enklere enn nytt tastatur til 100 euro.


#7

Isolde sa for siden:

Uheldig med dyre ekstradeler du da palmen.

Jeg betalte 400 og fikk med noen andre ting jeg ikke trengte og.. var en fornorskningspakke for folk som importerer pcer med engelsk tastatur og stikkontakt.


#8

Palmen sa for siden:

Isolde: oj! Interessant! Men siden du jo har hele settet kan du jo lage en svartebørs for enkeltdeler. Jeg kan jo f.eks kjøpe ø og 2 av deg, for en hundrelapp eller noe sånt? ;)


#9

Isolde sa for siden:

Kommer jo an på om de passer. Om de gjør det kan du nok få de gratis. Jeg har en Aopen pc nemlig. De er litt vanlige, men ikke vanlig nok ;)


#10

mehmet sa for siden:

Det var jo der jeg fant C-tasten. (Og nå ble jeg veldig irritert av å måtte trykke på den knappen igjen. :sur:) Får gjøre det. Selv om kanskje et lokalt pc-reparasjonsfirma hadde vært mulig? (og der var c-en igjen. Jeg som var så fornøyd med at det tross alt var en tast jeg brukte lite som forsvant.)

#11

mehmet sa for siden:

DELL Norge kontaktet. De selger ikke separate deler, men jeg kunne kjøpe nytt tastatur. :snill:


#12

Isolde sa for siden:

hva skulle de ha for et nytt tastatur då?


#13

Hulemannen sa for siden:

Er dette en bærbar eller stasjonær pc? Dersom dette er en stasjonær anbefaler jeg deg å kjøpe et nytt tastatur: Billige og greie tastaturer koster mellom én og to hundrelapper :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.