Vi skal ha selskap en ettermiddag frfa 16-18
Det blir servert vanlig bursdagsting som pølser ol. Bør jeg beregne like mye til de voksne? Eller er de småspisere denne dagen og forsyner seg heller mer av kakene?
Da vi debuterte med bursdagsselskap for den unge mannen som ble 3 år i mars så spiste noen av foreldrene noe av det som sto på bordet etter at ungene forsvant for å leke. Det var absolutt ikke behov for å servere dem noe separat. Hadde kaffe klar, men jeg tror muligens at de ikke drakk det heller. De var mer opptatt av å skravle.
Grr. Mim. Det er det jeg føler jeg skulle ha gjort ser du. Hadde lenge planer om en deilig salat. Men timene strekker ikke til. Har stekt en haug med kjøttboller da, som skal tres på et spyd sammen med pølsene og en marshmellow. Og hjemmelaget potetmos. De voksne kan vel spise rester av dette?
Tja, de kan vel, men jeg ville syntes det var litt rart om jeg fikk servert det i en bursdag. Pizzasnurrer og salat derimot..
Er det bursdagsgjestenes foreldre du tenker på, eller andre voksne som kommer i bursdagen? Av en eller annen grunn tenker jeg det forholder seg litt anderledes til om det er et barneselskap der foreldrene bare er med liksom.. :fnise:
Og hva mener du med rester, sånn at det blir en pølse på hver voksen og litt potetmos, eller så mye de vil med pølser?
Vi har stort sett hatt bare pølser i barneselskapene, enten det har vært slik at voksne har vært bedt eller bare vært med (som det blir mer av nå). Jeg synes det er greit. Alle har forståelse for at det er nok å ordne.
Vi har servert det samme som barna har fått, det vil si stort sett pølser. Men i år ble det pizzaboller. Da bakte jeg opp en haug på forhånd som jeg tok opp fra frysen og varmet i stekeovnen med litt ekstra ost på. Det gikk ned både hos barn og voksne.
Tja, de kan vel, men jeg ville syntes det var litt rart om jeg fikk servert det i en bursdag. quote]
Hvorfor det? :snurt:
Mine gode kjøttboller og hjemmelagde potetmos? Må da være fantastisk?
Jeg tenker på mødrene til barna. De voksne kaffegjestene (besteforeldrene) kommer i 18 tiden og får kaker.
Jeg må innrømme at jeg ikke har barn..
Men etter å ha tenkt meg litt om tror jeg jeg ikke hadde vært så sjokkert altså, er i det "skrive det første og beste (?) jeg tenker hjørnet " i dag :o
Tror mødrene blir glad for kjøttbollene og hjemmelagd potetstappe jeg :jupp:
Vi har alltid (ikke at vi har hatt mange barneselskap :knegg:) hatt mat til barnas foreldre også.
Jeg kjøpte inn mange poser pølser, og hev oppi mer dersom det var behov for det.
Var kun et par av de voksne som ville ha da.
Nå har vi ikke ofte hatt foreldre her på barnebursdager, men de få som har vært igjen har fått pølser som ungene.
Likt for alle.
Hadde jeg derimot invitert foreldrene i selskap også , hadde jeg vurdert å laget noe annet.
Men bare vurdert.
Nok styr med barnebursdager om ikke foreldrene skal få ekstrasørvis i tillegg.
Her får foreldrene pølser/pizza, alt etter hva barna har fått, av det som er igjen etter at ungene har spist. Erfaringsmessing så spiser ungene veldig lite av mat og kaker i selskapene, så det pleier alltid være mye rester. :)
Vi dekker gjerne på til kaffe for foreldrene når ungene er ferdige ved bordet, og er løpt for å leke.
Vi hadde også kjøttboller og potetmos, Mandarin. :jupp: Stor slager både blandt små og store tror jeg. Jeg beregnet også mat til de voksne. Det ble selvsagt altfor mye, så det ble enkelt middag dagen derpå for oss også.
Kjære mandarinen min, ikke legg listen for høyt. Jeg har laget pai de årene jeg var student og ikke fulltidsjobbende eller hadde baby. :klem: i 2005 arrangerte vi Lilles bursdag to dager etter jeg hadde hatt muntlig eksamen. Da lagde jeg pizzaorm, altså pizzadeig i lange remser med fyll og ost. Oloven til øye og paprikastrimler som sikksakkmønster. Det spiste både barn og voksne. Kakene hadde jeg lagd i lesedistrakjson, så de var i frysern og det var det. Ja, også blåste vi opp bassenget, og dermed var underholdningen sikret også.
Vi baker lager slangepizza til barna og vanlig pizza som de voksne får servert. Sistnevnte er da litt mer vågal hva fyll angår. Begge deler er stor suksess. Jeg er pølsehater og nekter å servere det i bursdag. :knegg:
Har de voksne vært på jobb? Om jeg kommer direkte fra jobb og rett i bursdagsselskap er jeg sulten som en ulv, og klarer meg neppe med restepølser. Eller, jeg omkommer nok ikke av sult, men hadde satt pris på om der var en hel pølse til meg også der :jupp:
Vi lager vanlig pizzabunn (med grovt mel :blunke: ) og lager en pølse på brettet. Så banker vi den flat og smører pizzasaus og har skinke, purre og ananas på. Ost på toppen og pynter med ketchup i slangemønster etter at den er ferdigstekt. Oliven til øyne og kløyvd paprika til tunge. Skavise, jeg har bilde av fjorårets et sted...
Da hadde vi visst grønne druer til øyne. Vi var da 22 barn og vi lagde tre slanger, alle ble spist. :)