vimjer sa for siden:
Jeg skal spandere lunsj på teamet mitt i morgen.
Synes det kan bli en fin fredagsgreie etter ei uke hvor vi har oppnådd svært gode resultater. :)
Lettvintmåten er at de får skrive opp maten de spiser i kantina, men jeg har lyst til å gjøre litt mer ut av det.
Jeg har handlet inn en del ingredienser.
Så langt ser det ut til at jeg serverer;
røkelaks med eggerøre,
lammerull,
roastbiff,
hjemmelagde kjøttboller,
potetsalat,
eggesalat,
kokte egg,
pasta/kyllig-salat,
dressing og brød.
Andre tips?
Jeg skal gjøre klart noe i kveld, og resten tar jeg i løpet av morgentimene i morgen. Jeg drar på jobb først til lunsjtid, så jeg har god tid til å lage + anrette maten. Jeg føler meg usikker på mengden ... Det er 30 i teamet mitt, de fleste storspisende menn. Er mest redd for at det skal bli for lite mat. :gruble:
Derfor; hvis noen har tips til ting som fort og greit kan suppleres i forhold til det jeg har nevnt blir jeg glad for forslag. :)