Jeg tenkte å følge Isets gulrotkakeoppskrift, men vil doble den for å få i langpanne (liten langpanne). I oppskriften hennes til 24 cm rund kakeform står det 700 g revet gulrot, er det meningen at jeg må doble det da? Jeg har bare en pose med 750 g uskrellete gulrøtter…:dingle:
Er jeg for sen nå? Kom nettopp hjem. Nei du trenger ikke doble gulrøttene, jeg hadde ikke gjort det. Hadde kanskje brukt 1 kg, men det spørs hva jeg hadde hatt i hus. :)
Gulrotkake blir mer saftig jo mer gulrot du har i. I min oppskrift står det egentlig 350 gram, men jeg bruker som regel 500-600 gram i en 24 cm rundform. Har laget den i langpanne også uten å doble oppskriften, og da blir den bare mye lavere (men like god). Steketiden må da selvfølgelig reduseres.
Dere er ikke for sene, tusen takk:)
Jeg skal lage den imorgen, siden jeg vært borte ikveld/natt.
Jeg tror kanskje jeg bare holder meg til en rundform som i oppskriften, skal lage sjokoladekake i rundform også og har is i fryseren.
Men veldig greit å vite til senere!
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.