Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Erfaringer med Vista service pack 1?

#1

Katinka sa for siden:

Den ligger klar for installering på latopen min, men litt googling gjør meg skeptisk. Ikke minst denne omstendelige oppskrifta på Acers hjemmesider.

Noen som har installert oppgraderinga?


#2

Ru sa for siden:

Du kan trygt innstallere den.
Vi hadde Microsoft på besøk på jobben i forrige uke, og han sa at etter SP1 var innstallert, ble det mye mye mer stabilt.


#3

Katinka sa for siden:

Kanskje nettverkskortet endelig vil virke? :ønsketenker:


#4

Ru sa for siden:

Det er verdt et forsøk. :nemlig:


#5

C3PO sa for siden:

Jeg går ut fra at du ikke har Vista fra før?

Vi har Vista på to maskiner. På laptopn fungerer den helt greit, men vi har veldig lite programvare på maskinen (IE Explorer).

Så kjøpte jeg en ny PC med Vista i vinter (til hjemmebedriften min), og det har vært en uendelig lang mareritt. Til tross for at all programvaren på den var Vista-programvare, funket ikke et eneste program uten videre (og jeg har vært databruker i over 25 år, så jeg er ikke helt blå). Det verste er at programmet jeg bruker til oversettelse går så treigt med Office Vista at jeg har måttet gå tilbake til Office XP for å kunne gjøre jobben min.

Jeg hadde også lest mye negativt om Vista før jeg kjøpte maskinen, men trodde at det bare var tull. Det var det ikke. Men som sagt, laptopen fungerer helt fint med den.


#6

Katinka sa for siden:

Glemte å melde hvordan det gikk: Over all forventning, egentlig. Hadde Vista fra før, altså. Og maskinen er en Acer, bærbar. Var bare spent fordi jeg hadde lest så mye på nettet om blåskjermer med mer etter installering av sp1. Men ikke f... om nettverket ble mer stabilt.


#7

Isa sa for siden:

Her er det VM i Blåskjerm etter jeg installert SP1, men godt å lese at det gikk bra med deg! :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.