Dixie Diner sa for siden:
Spesiell kombinasjon, men veldig godt. Daimkulene er bare et påfunn av meg da, de kan fint sløyfes. Jeg hadde bare en pose liggende og visste ikke helt hva jeg skulle gjøre med den. Selve gulrotkaken har jeg bakt i mange år, den er saftig og utrolig god!
4 egg
4,6 dl sukker
2,3 dl matolje eller smeltet smør (jeg brukte 250 gram smør)
4,6 dl hvetemel
1 ts vaniljesukker
2 ts natron
1 ts kanel
5-6 store revne gulrøtter
Ostekrem:
1 pakke Philadelphia
50 gram mykt smør
150-200 gram melis
1 ts sitronsaft
1 ts vaniljesukker
1 pakke (100 gram) daimstrøssel
Pisk eggedosis av sukker og egg. Tilsett resten og hell i en papirkledd rund kakeform (24-26 cm). Stekes på 175 grader i ca. 1 time. Ikke stek den for lenge, tørr gulrotkake er det verste som finnes! Heller litt fuktig enn tørr.
La kaken avkjøles i formen og ha den på et fint fat.
Bland sammen kremen og smak til. Bre kremen på kaken, vær raus. Dryss daimkulene over kaken tett i tett.