Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

PC-spill til 3-åring?

#1

noen sa for siden:

Er det noen som har tips om et PC-spill som passer for 3+ år? Vi har en treåring som synes det er gøy å klikke seg rundt på PC'n men hun er foreløpig litt ung for mine (utdaterte) spill som King's Quest, Myst osv. Er det noen som har tips til et spill som kan passe? Det trenger ikke være sånn superpedagogisk, men det skader jo ikke om hun lærer litt av å sitte foran skjermen... Hun synes bokstaver og tall er gøy.

Det er ikke sikkert spørsmålet mitt er plassert på riktig plass, men litt datasnakk er det i hvert fall, så jeg lager en tråd i veven til HP jeg. Såh.


#2

Tallulah sa for siden:

Vi har et gubben og katten-spill som Glitterbarnet liker godt. Noen deler er han for liten til, som noen regnestykker, men det er veldig morsomt for det. Elias-spillet er også en hit.


#3

Dixie Diner sa for siden:

Josefine-spillene? Min jente på 4 elsker dem og har nå begynt å regne pga. de spillene. :)


#4

Stompa sa for siden:

Josefine og gjengen kunne kanskje passet? Hyggelig spill uten de helt store utfordringene, men samtidig litt å strekke seg etter for en treåring.

(Jeg tror faktisk vi har et liggende hvis du er interessert i å kjøpe brukt ...)


#5

miamo sa for siden:

Anbefaler "Ludde og Vennene hans". Veldig koselig og variert spill.
"Henga & Bia" er også fint. Men kanskje litt "enklere".

m.


#6

noen sa for siden:

Takk for tips! «Ludde» og «Gubben og katten» er vi glade i alle, så det høres ut som noe som kan passe. Josefinespillene ser også fine ut! Stompa: Se prikk! :)


#7

Martis sa for siden:

Junior spiller litt Lek og Lær spill. Bla. et som heter Barnehage - dine yndlingsdyr. Det er tall og farger og bokstaver.


#8

Lilleville sa for siden:

Et lite tips om man bare vil teste det ut er å kjøpe et Josefine-blad. De har små spill som følger med.:jupp:

Eneste"problem" synes jeg med Josefine-spillene (bortsett fra Guri Schanke-stemmen:rolleyes:) er at de er litt korte når ungene har fått sving på dem. Jeg synes da at Labbe Langøre-spillene vi har er litt mer innholdsrike.:)

Ellers er nettisidene til nrksuper og veldig greie og trygge for ungene å holde på med!:)


#9

noen sa for siden:

Guri Schanke? :skremt: Ok, da blir det visst ikke Josefinespill på storesøster likevel...


#10

Teofelia sa for siden:

Jeg tror mange treåringer er litt små for de fleste av Josefine-spillene. I alle fall hvis de ikke skal ha veldig mye hjelp av en voksen.

Jeg anbefaler BBCs Teletubbie-spill: utmerket for de minste og, ikke minst, gratis:
www.bbc.co.uk/cbeebies/teletubbies/funandgames/


#11

Dixie Diner sa for siden:

Ja, stemmen til Josefine er helt GRUSOM og det blir ikke bedre av at hun sier det samme igjen og igjen når man spiller. Men det er bare å la barna ha hodetelefoner på seg mens de spiller. :)


#12

Juste sa for siden:

I heimen hos oss spilles det Jordbærmathilde for alle pengene. Litt avansert for en 3-åring kanskje men tydeligvis utrolig fengende.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.