Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mallorca. Sunwing resort Alcudia

#1

Trixie sa for siden:

Noen som har vært her? Eller på Mallorca?
Vi har lyst til å dra i august/september. Jeg har aldri vært på mallorca før, men har lyst nå. Kanariøyene og Kreta har vi vært før, kjekt med ett nytt sted.
Noen som har vært her med små barn? Blir det for varmt for minsten, som vil være 3-4 mndr da?
www.ving.no/sunwing/sunwingResort.aspx?hotelareaid=15070&categoryid=16&itemid=15070
Det er visst totalrenovert, iallefalld eler av det iår, og resten har fått en "ansiktsløftning"


#2

Pepper Lemon sa for siden:

Jeg synes stranden i Alcudia er fantastisk. Men Sunwing syntes jeg var slitne greier. Jeg var der for fire år siden, og det kan jo være det er pusset opp siden det. Men jeg husker jeg reagerte på standarden, og tenkte i mitt stille sinn at fire stjerner i følge Ving ikke var fire stjerner i følge meg. Jeg var der siste uken i august, og da var temperaturen behagelig, og ikke slitsomt varmt.


#3

Trixie sa for siden:

Takk Monsoon.
Sunwing der er total renovert i år.


#4

Irma sa for siden:

Vi har vært noen ganger på Mallorca, og for oss som ikke liker det kokvarmt er mai og september de fineste månedene. Det nyoppussede anlegget på Alcudia ser ut til å ha blitt kjempefint, jeg ville ikke betenkt meg for å dra dit. Har ikke bodd der selv, men har vært der og tittet på området. Veldig barnevennlig og fint.


#5

Selma sa for siden:

Vi reiser dit om en måned :D

Hotellet er totalrenovert så standarden er nok bra. Beliggenheten er helt optimal synes jeg - rett på stranda og ikke så langt fra havneområdet. Har vært på Alcudia for mange år siden og såvidt vært innom hotellet den gangen

Vi har vært på andre Sunwing-hotell tidligere og det har vært veldig bra. Ungene stortrives med masse aktviteter, basseng og beliggenhet rett ved stranda

Vi skal forresten på på Princessa

Vi gleder oss veldig!


#6

Elisabet sa for siden:

Jeg tror nok Sunwing anlegget i Alcudia har blitt bra nå etter oppussing, men vær litt obs på at anlegget har mange deler litt forskjellige steder. Greit å sjekke hvordan det ligger ann til basseng og sånn. I slutten av august/september så kan du være uheldig med været der nede. Skal du reise en eller to uker? Har en bekjent som har reist fast dit i flere år på det tidspunktet, og tre år på rad så hadde de en uke med regnvær og kanskje kjølig. Da bodde de i Alcudia, og dro til Palma på shopping og hadde finvær der mens det regnet i Alcudia. Men det kan sikkert være kjempefint der på den tiden også.


#7

Elin sa for siden:

Sunwing Alcudia er TOPP og nyrenovert! :)


#8

Michelle sa for siden:

Det samme har jeg hørt og lest.
Vi bodde der for endel år siden og da var det noe slitt men ellers likte vi oss svært så godt. Flott strand og meget sentralt.


#9

Señora sa for siden:

Vi var der da poden var 14 måneder, altså før det var oppusset, og vi var veldig fornøyde. Eneste er at bassengområdene ikke her det helt store, men stranden er jo like ved. God frokost med noe som alle liker.

Ellers har vi med stor fornøyelse bodd på Estrella de Mar 2 ganger (Star Tour), som ligger lenger ned mot havna. Coral de Mar ble bygd når vi var der, og er hakket bedre. Bassengområdet her er herlig, og du kan bruke Estrella/Coral sine uteområder om hverandre.

Viva Tropic ligger ikke langt fra Estrella de Mar, og her vil jeg ikke reise tilbake.


#10

Irma sa for siden:

Samme her. Aldri aldri mer Viva Tropic.

Jeg mener å huske at bassengområdet er utvidet på SunWing, men jeg er ikke sikker.


#11

Michelle sa for siden:

Synes ikke det gjør noe at bassenget er så lite for stranden er bare utrolig flott og rett ved hotellet.


#12

Karamell sa for siden:

:dulte: Vi reiser (nesten) samtidig. :D


#13

Señora sa for siden:

Joda, de har visstnok laget barnebassengområde på området. Da hadde jeg ikke vært i tvil, jeg hadde reist til sunwing.


#14

Bromle sa for siden:

Vi skal der i slutten av august, så vi krysser fingrene for supert vær...


#15

Virra sa for siden:

Vi har vært der mange ganger, og har vært kjempefornøyd! Anbefaler det på det varmeste! :)


#16

Benzo sa for siden:

Vi reiser dit i morgen, noen fler? :D


#17

Benzo sa for siden:

...............


#18

Minerva sa for siden:

Vi reiser til Alcudia også fordi vi aldri har vært på Mallorca før. Skal med Star Tour og bo på Estrella Coral de Mar i september, to uker! Gleder oss!


#19

Selma sa for siden:

Spent på å høre hvordan dere har hatt det, Benzo :)


#20

Karamell sa for siden:

Noen som har prøvd helpensjon der? Eller bare frokostbuffeten?


#21

Michelle sa for siden:

Nå er det lenge siden vi var der men vi hadde frokostbuffet og den var bra dengangen.


#22

Ina sa for siden:

Høres strålende ut, skal dit i sommer.


#23

Elin sa for siden:

Vi har hatt helpensjon (eller rettere sagt 5 dager med helpensjon, to dager med kun frokost) og det var helt TOPP. Masse forskjellig og GOD mat å velge mellom så noe som passer alle.


#24

Benzo sa for siden:

Er nå tilbake etter 2 uker på Princesa og er strålende fornøyd. Både store og små har storkost seg. :)


#25

Elisabet sa for siden:

Har dere hatt bra vær der nede nå? For de vi snakket med som var de 14 dagene før dere hadde nesten bare hatt dårlig vær og kaldt.


#26

Sissel sa for siden:

Vi har vært der, og likte oss veldig godt. Men, jeg synes at bassenget var veldig lite.


#27

LaLuna sa for siden:

Vi var der i begynnelsen av juni, og da var det stort sett regn og kaldt. :mumle:
Men SunVing er helt supert når man har små barn. Hotellet ligger på stranda, og den stranda er kjempefin!
Bassengområdet er også helt topp, særlig for de minste.
Vi bodde i Nuevas Palmeras, som er den største hotellbygningen.
Vi hadde frokost inkludert, og det var veldig bra. Helpensjon er uaktuelt for oss, vi synes det er koselig å gå en tur og finne en ny restaurant hver kveld.


#28

Benzo sa for siden:

Første uka hadde vi en regnværsdag, men det var skyet og sol om hverandre resten av uka. Andre uka var knallbra.


#29

Sissel sa for siden:

Hvordan var det nye bassenget som hadde kommet i år? Var det stort?


#30

Benzo sa for siden:

Passe stort etter min målestokk, men nå er ikke jeg noe glad i å ligge ved bassenget, så jeg er nok ikke rette person å spørre. :)



#32

Selma sa for siden:

Da er vi tilbake etter to deilige uker på Sunwing Alcudia. Vi bodde på Princesa. Beliggenheten er helt topp - rett på stranda og en liten kilometer langs strandpromenaden inn til havna med litt butikker og masse restauranter. Stranda er på sitt beste rett utenfor Sunwing!

Princesa var nyoppusset med nye møbler og nye bad - svært mange av leilighetene har utsikt mot sjøen. Ved Pincesa er det et lite barnebasseng for de minste samt et større basseng. Dette er ganske dypt, så ungene likte ikke det så godt. Vi brukte derfor bassengene ved Nuveas Palmeras mest - knappe 100 meter å gå dit. Ved Nuveas Palmeras er det masse solsenger og tre basseng - hvorav ett stort barnebasseng med sklier. Like ved ligger Miniland med lekeplass

Vi hadde to supre uker - både store og små!


#33

Benzo sa for siden:

Høres ut som dere er like fornøyd som vi var, Selma.:)
Glad vi bodde på Princesa, Palmeras ble litt for stort etter min smak.


#34

Selma sa for siden:

Enig i det! Kunne godt bodd på Victoria også - der er det stille og rolig, midt i mellom Princesa og Nuveas Palmeras

Vi traff forresten Karamell-familien også - veldig hyggelig! :)


#35

Irma sa for siden:

Dytter litt på denne tråden jeg. Flere som har vært på Sunwing i Alcudia etter at det ble oppusset? Dere som bodde på Princesa, hva slags leilighetstype bodde dere i? Fornøyd? Noen som vet hvordan det er på Villa Princesa?

Ser at Nuevas Palmeras er mye dyrere enn de andre hotellene, noen som har noen formening om hvorfor? Er det høyere standard på leilighetene?

Vi har kun reist med et barn tidligere, og neste sommer blir det to. Blir to-roms for lite mon tro? :gruble: Har bodd i 2-roms Royal på Sunwing Cala Bona tidligere, og jeg tviler vel egentlig på om vi hadde fått inn to barnesenger på soverommet der.


#36

Selma sa for siden:

Vi bodde i 2-roms på skrå mot havet (i 2. etg med utsikt mot Victoria). Våre unger er for store til barnesenger så de ligger på sovesofaer på stua. Det går i alle fall helt fint med ei barneseng på stua på Princesa. Når det gjelder Villa Princesa så ligger det rett ved barnebassenget på Princesa. Jeg ville dobbeltsjekket om det er air condition der.

Bare spør dersom det er noe du lurer på :ja:


#37

Irma sa for siden:

Ja, og en ting til. Er det mulig å se bilder fra de ulike hotellene nå? Tidligere kunne man gå inn på de ulike hotellene å se bilder eller 360-graders visning. Jeg leter, men finner ikke. :gaah: Det eneste jeg finner er planløsinger og tegninger av hotellene.


#38

Irma sa for siden:

Takk Selma! Aircondition er et must, må sjekkes. Vi hadde egentlig planer om 3-roms på Victoria men det er smekkfullt da vi tenker å dra. Med unntak av de ukene hvor det er hjemreise midt på natta, og det er uaktuelt.


#39

Benzo sa for siden:

Vi bodde i en to-roms på Princesa, to voksne og to barn. Lillebror på 21 mnd lå i reiseseng og snuppelure lå mellom oss. :knegg:
Vi sov enkelte netter på sovesofaen og det var helt greit.


#40

Jinx sa for siden:

Var på Alcudia nå fra 2 september og i ei uke. Minsten er 7 md. Helt greit,kort reisetid og veldig behagelig temperatur. Vi var på Sea club gjennom Ving. Veldig barnevennlig, også et ekstra pluss. Vi sjekket inn bagasjen på hotellet da vi skulle hjem, så de kjørte alt rett til flyet. Det var deilig og gå rett til gate da man har 2 barn som er trøtte og kjeder seg.


#41

Irma sa for siden:

Jeg ser at det finnes diverse alternativer på Princesa. På skrå mot hav, 2-roms leil, 2-roms mot hav, 2-roms med stor balkong Royal ++. Jeg er litt usikker på hva som lønner seg med tanke på støy. Liker å slippe unna underholdning og mas. Hvor vendte deres leilighet, og hvordan var gata på baksiden av hotellet støymessig? Var dere plaget av støy? Ser at restaurant osv. er flyttet fra Nuveas til Princesa...


#42

Pelikan sa for siden:

Vi har bodd på Vila Princesa i fjor og i forfjor. Første året bodde vi i 2. etg m /havutsikt), i fjor fikk vi oss en Happy baby leilighet også Villa Princessa. Var supert med habby baby, da den var på bakkenivå, og vi hadde en liten hageflekk hvor vi satt opp et lite basseng til henne, mens vi selv slappet av på altanen eller på gresset. Jeg ville ikke bodd på Nuevas Palmeras. Der var det mye støy utenfor av mange folk. Jeg vil anbefale Vila princessa på det varmeste! Det var 20 meterned til stranden og bare noen få meter til barnebassenget. Som sagt, vi valgte denne plassen 2 år på rad. Går dere for en happy baby, så velg den som ligger helt fremme til venstre når en ser mot sjøen. Vi spurte etter den da vi bestilte. Vi siklet nemlig etter den året før, da vi bodde i andre etg :ja:
NB! Det var ingen støy på Vila Princessa!


#43

Irma sa for siden:

Takk for info angående Happy baby Perper. Jeg tittet på de leilighetene nemlig, men min mann var skeptisk fordi det ligger på bakkenivå. Dyr og sånt. :knegg: Er rolig rundt Happy Baby-leilighetene?


#44

Karamell sa for siden:

Vi bodde samme sted. Vi hadde babyseng til 3-åringen inne på soverommet og 6-åringen lå i midten av dobbeltsengen... Madrassene på sofaen i stuen av veldig harde!


#45

Benzo sa for siden:

Vi bodde ut mot gaten, opplevde støy en natt og det var pga avslutningsfest for lokale skoleelever. Det er nok noe støy i leilighetene som vender mot havet, de har restauranten og underholdningen under seg. Showet sluttet kl. 22-23, tror jeg. Det var ikke noe bråk etter det. Stille og rolig hotell med bare barnefamilier eller oldinger. :knegg:


#46

Selma sa for siden:

Gata bak Princesa er veldig rolig - ei stille boligate faktisk. Vi bodde som sagt ut mot Victoria og der var det veldig stille og fredelig. Kveldsunderholdningen på hotellet var slutt før elleve (vi merket ikke noe til den fra leiligheten vår). Leilighetene med ekstra stor veranda ligger rett over baren der kveldsshowene foregår.Utsikten mot stranda er fantastisk fra disse leilighetene men jeg ville aldri betalt flere tusen ekstra for litt større veranda. Hvis du ser på leilighetsskissene så tror jeg at vi bodde på 2110

Det er restaurant på Princesa også (Fino), men den største restauranten (der frokosten serveres også) ligger på Nuevas Palmeras. Vi spiste der et par kvelder - veldig folksomt!!


#47

Pelikan sa for siden:

Var ingen problemer med dyr :)


#48

Irma sa for siden:

Høres bra ut perper! Jeg liker ikke dyr. :niks:

Nå maser jeg fælt, men jeg ser at Villa Princesa er delvis renovert i 2008. Hva betyr det? Jeg ønsker ny innredning og nytt bad. :fisefin:


#49

Pelikan sa for siden:

Jeg var jo der i 2006 og 2007. Det var helt greit da, men de kunne godt ha pusset opp litt. Er det ingen bilder på nettet etter de har delvis renovert?


#50

Irma sa for siden:

Det dukket plutselig opp en 3-roms på Victoria med brilliante reisetider, så da har vi bestilt der. Var på nippet til å bestille Happy Baby på Villa Princesa, men siden 3-romsen på Victoria var billigere enn en liten 2-roms Habby Baby gikk vi for den.

Takk for hjelpen! Tar gjerne i mot flere tips. Også håper jeg på at det ikke kommer noen og sier at Victoria er helt pyton. :humre:


#51

Irma sa for siden:

Sjekket ut litt i etterkant, og i fjorårets katalog står det at alle leiligheter på Villa Princesa har ny innredning og nytt bad. Så hva de mener med delvis oppussing da er en gåte.


#52

Pelikan sa for siden:

Victoria ligger vel rett bak Villa Princessa, tror jeg. Jeg synes det var dumt at der må du over veien når man skal på stranden (hvis jeg tenker på rett hotell nå da). Villa Princessa hadde man plen utenfor og ingen vei man måtte krysse for å komme til stranden. Men dere får nok en flott ferie. Alcudia er jo ypperlig når man har barn :jupp:


#53

Irma sa for siden:

Nei, Victoria ligger mellom Nuveas Palmeras og Princesa. Den lange pølsa på skrå. Så vidt jeg kan se er det Villa Isabel og Las Piramides som ligger på andre siden av veien.


#54

Pelikan sa for siden:

Ååå den lange pølsa ja. Den virker helt grei :jupp:


#55

Selma sa for siden:

Victoria blir nok helt perfekt! Stille og rolig, rett på stranda og du kan velge hvilket bassengområdet du vil benytte. Barnebassenget på Nuveas Palmeras passer best for småttisene. På den ene siden av bassenget er det sand sånn at du får strandfølelse på bassengkanten.

Det som er det aller beste med Sunwing Alcudia er at du bor veldig sentralt i Alcudia, men samtig så merker du ikke noe til "syden-maskinen", dvs du får følelsen av å bo i en rolig boliggate, ikke midt i restaurant- og solkrembutikk-gata. Det er ikke så mange andre hotell akkurat rundt Sunwing, så det er romslig på stranda

Kunne godt tenkt meg en tur tilbake ja :ja:



#57

Storm sa for siden:

Nå er jeg minutter unna å bestille en uke på Nuevas Palmeras i starten av juli (mannen har gitt trykk-på-knappen-tillatelse). :hyper:


#58

Millis sa for siden:

Vi har vært der 2 ganger og elsker stedet. Rolig og behagelig, flott strand, bra barnebasseng og lekeareal. Alcudia er kjempefint for barn da det ikke er noe stort sett, masse barnevennlige restauranter (som ikke bare serverer pommes frites til ungene :himle: ) og drøøser av aktiviteter for små og litt større barn.
Vi skal helt klart tilbake igjen. Det er en av mine 2 soleklare Sunwing-favoritter.


#59

tutta sa for siden:

Vi har bestilt 2 uker på Las Piramides i midten av juli :hyper:.


#60

Storm sa for siden:

Da fikk jeg endelig ut fingeren (hadde litt beslutningsvegring noen dager) og har bestilt 1 uke i en 3-roms R.O.O.M.-leilighet! :lykkelig: Det skal bli deilig!

Oi, kanskje vi ses da? Vi er det fra 4. til 11. juli. Sprekt av dere å reise så kort tid etter fødselen. På den annen side er de fleste små som regel ganske medgjørlige og sover mye rundt den alderen.


#61

tutta sa for siden:

Så deilig!!:jippi:.
Vi er dessverre ikke der nede samtidig:(. Vi er der fra 14-28juli.
Ja,kanskje litt dristig å reise så kort etter fødsel. Tror det skal gå bra:).


#62

Spoon sa for siden:

Drar fram denne igjen jeg. :D Vi vurderer å dra dit i mai. Noen som har vært der så tidlig?? Er det fare for dårlig vær?

Lurer på om vi skal velge Happy baby, siden vi skal ha med oss en 1-åring som helt sikkert ikke sitter i ro. :hehehe: Er ledig 16/5 ogt 23/5 enda. :gruble:


#63

Mor til 4 sa for siden:

Vi har bestilt en uke på Nuevas Palmeras i midten av juni.


#64

Millis sa for siden:

Vi var der siste uka i april for ett par år siden. Det var godt og varmt da, men kunne bli litt overskyet. På kveldene trengte man en tynn genser, men det var jo bedre enn en norsk sommer ;)

Vi har tenkt oss tilbake i mai i år, vi også. :D


#65

Niobe sa for siden:

Jeg har vært en del ganger i Alcudia, og jeg synes mai er i tidligste laget. Det er mye skiftende vær da. Man kan selvsagt være veldig heldig, men jeg vil helst være litt "garantert" varmt vær. I tillegg er ikke sjøen så varm, og vi liker ikke basseng så godt.


#66

Tjorven sa for siden:

Nå er vi veldig spente. Vi har aldri reist på Sunwing-ferie i fellesferien før, men i år tar vi altså sjangsen. 2 uker på Vila Princessa. Ikke helt tilfeldig er den ene uken samtidig med at MinaX er der. For å få til det kunne vi ikke akkurat velge og vrake i leiligheter, men vi er virkelig ikke kravstore på rommene, så det skal nok gå bra.

Snuppa har studert nettsidene til øyet ble stort og vått, og har fortalt meg hvor veldig, veldig mye hun gleder seg til det er ferie.


#67

Mor til 4 sa for siden:

Vi har vært på Mallorca 2 ganger i mai mnd.
Ene gangen reiste vi den 19 mai, hadde kjempefint vær hele uken.
Andre gangen reiste vi 27 april, da skulle vi være borte i 2 uker, første uken var kjempefin, andre uken var det regn i 6 dager.

I år reiser vi i midten av juni.


#68

Liljaslykke sa for siden:

Vi koste oss der i fjor. :)


#69

Filifjonka sa for siden:

Man ikke dra akkurat til Alcudia selv om man har barn, da. :) Det er mange andre steder som er finere (syns jeg). Vi var på et mye mindre sted som het Cala Mesquida, en nydelig bukt med fin strand, og ikke så stappfullt. Vi var på besøk hos noen som var på ferie i Alcudia, og jeg likte meg ikke så godt der - veldig stort og ståkete, mye trafiikk, og veldig langgrunn strand (ihvertfall akkurat der vi var).


#70

Callisto sa for siden:

Sunwing Alcuida har veldig rolig beliggenhet direkte på stranden men med kort bilfri (langs stranden) vei inn til havnen. Perfekt belligenhet i Alcudia!


#71

Irma sa for siden:

Jeg er enig med deg Maxi, Alcudia er ikke akkurat øyas mest sjarmerende sted. Men de har et bedre utvalg av spisesteder enn andre steder jeg har vært på Mallorca, og mer tilrettelagt for barn. Mallorca er best med bil synes jeg. Men så får jeg klaus av kun å holde til på hotell og basseng da.

Og der ble jeg minnet på at vi må bestille bil til mallorcaferien i mai. :hyper:


#72

Apple sa for siden:

Gled dere! I fjor var alt nyoppusset også.


#73

Lykken sa for siden:

Husk gamlebyen i Alcudia, mye mer sjarmerende enn hovedgata og bedre spisesteder.


#74

Irma sa for siden:

Ja, gamlebyen var sjarmerende. Der har de også et supermarked (Mercadona eller noe sånt?) med stort utvalg og varer til en brøkdel av prisen sammenlignet med den verst turistifiserte delen av Alcudia.

Kjenner jeg begynner å få reisefeber allerede. Noen som har bodd på Victoria etter at det ble oppusset? Er det fint?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.