Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Innsjekking med Ryanair

#1

*HH* sa for siden:

Hvor og hva bruker vi koden som vi mottok på e-post til :confused: Jeg har ikke flydd siden 2003, så dette er helt nytt for meg :o

Hjelp, hvor er billettene var min tanke :humre:



#3

*HH* sa for siden:

:blomster: Tusen takk!


#4

Elisabet sa for siden:

Sist jeg reiste med Ryan Air så bare puttet jeg passet inni en maskin og vips var alt i orden og bagasjelapp kom ut. En kan også bruke et kredittkort og sjekke inn med. Men Ryan Air er pinlig nøyaktig av navnet er stavet riktig. For en som reise sammen med oss fikk ikke sjekket inn pga. stavefeil og det å få gjort om dette kostet 800 kroner.


#5

Divine sa for siden:

Og skal man bruke disse selvbetjeningskioskene, må man ha maskinlesbart pass. Mannen har engelsk pass, så vi må derfor alltid sjekke inn på gamlemåten.


#6

Mor til 4 sa for siden:

Må en bruke passet der ? Har aldri hatt frem passet da vi har sjekket inn i sånnen selvbetjeningskiosk. Men mulig det bare er på innenlandsreiser vi har brukt de. Vi var i Syden i fjor. men da måtte vi levere bagasje, og da er det mulig vi ble sjekket inn der. er ikke helt sikker.


#7

*HH* sa for siden:

Hjelp.. Vi skal reise i kveld. Får håpe vi klarer å sjekke inn da :)


#8

Mor til 4 sa for siden:

Du får en forklaring hvis du spør i skranken, så det blir ikke noe problem :)


#9

Divine sa for siden:

Eller du bare rett og slett sjekker inn på gamlemåten. Så lenge du kan oppgi bookingreferansen og vise passene, så er det null problem.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.