Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gassgrill - anbefalinger?

#1

Ami sa for siden:

Vi skal kjøpe gassgrill i morra!
Hvilken ville DU kjøpt?


#2

Veronal sa for siden:

Jeg vil ha Weber Q320. Den koster 4500,- på Jernia.


#3

Ru sa for siden:

Vi har en Landmann gassgrill.
Fikk den i bryllupsgave og er mer enn fornøyd! :glis:


#4

cilen sa for siden:

Vi kjøpte ny i år, det eneste jeg savner på den er en bluss.


#5

Martis sa for siden:

Jeg vil ha Weber og med sidebrenner (må jo kunne lage sausen ute).


#6

Isolde sa for siden:

Jeg vil ha en elt enkel en med 2 blusser som bruker like lite gass som den vi har. Til en billig penge. Med lavastein. Men det skulle vise seg å være vanskeligere enn vi trodde.


#7

Angelique sa for siden:

Den har vi og jeg vil ikke ha noen andre.
Ville ha Weber da vi kjøpte den i fjor sommer, men var litt usikker på hvilken modell.Denne er absolutt super.


#8

Filifjonka sa for siden:

Vi har denne Weber-grillen, og er veldig fornøyd så langt. Har bare hatt den en måneds tid. Vi er ofte ganske mange når vi griller, og denne har bra kapasitet.


#9

Irma sa for siden:

Vi har Webergrill, en litt en litt mindre variant enn Maximillia sin antar jeg, vi er storfornøyd. Etter å ha solgt gassgriller noen år har jeg lært meg hvilke griller jeg ikke vil kjøpe, og hvilke jeg vil kjøpe. Weber har jeg vel knapt vært borti en klage på.


#10

Maverick sa for siden:

:glis:

Jeg bare gleder meg til grillen er i hus (veranda), jeg. :står i kø med tallerken:



#12

Tertit sa for siden:

Vi skal kjøpe oss gassgrill på Ica Maxi. Husker ikke sort, men det er den til 3999,-, med fire brennere, kun grillrist (grillplate følger med), skapdører som skjuler gassflaske, to sidebord (under det ene er det et gassbluss) og avlastningsrist inne i grillen. Vi har lett hele byen etter en grill som passer oss og måtte altså påIcaMaxi for å finne den. Vi har gassgrill fra før og vet derfor godt hva vi vil ha/ikke vil ha på den nye. De fleste grillene i dag leveres med grillplater og dette vil vi absolutt ikke ha. Vi må også ha stor stekeflate, da vi ofte har mange gjester og attpåtil griller mye grønnsaker som tar stor plass. Gassblusset som vi har på grillen vi har nå, er veldig lite brukt da det er svært følsomt for vind. Vi vil gjerne ha den muligheten, derfor passer det perfekt at det er skjult under et sidebord på den grillen vi skal kjøpe oss. Grillplate kan kanskje være greit å ty til av og til (kommer an på hva man griller. Fiskestykker f.eks.) og da er det greit å kunne bytte den ut de få gangene det blir aktuelt. Lykke til i jakten på grillen som passer for dere.


#13

Malus sa for siden:

Vi ha Weber Q, og jeg ville aldri hatt noe annet. Griller veldig bra, bruker lite gass, og når vinteren kommer tar den liten plass å lagre siden vogna e rsammenleggbar.


#14

Ami sa for siden:

Takk for svar, alle.
Vi røyk på denne Weber'n. :glis:

Spirit E310. Den skal innvies i morgen under flyttingen.

Komme bare med tallerkenen din du, AC. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.