Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Denne regnfrakken skal jeg ha på tur

#1

Estrella sa for siden:

Ja, nå er det ikke lenge til jeg skal på 3 dagers fjelltur på hesteryggen. :hyper: Så nå er det nedtelling.
Men så var det det med været. På fjellet kan det jo skifte veldig fort. Så i stedet for å ha regnsett hvor jeg må gå av hesten, ta på meg regnbuksen og jakken og så gå opp på hesten igjen. Ja, da blir jeg jo klissvåt før jeg har fått på meg det. Så da tenkte jeg at jeg kjøper meg en regnfrakk istedet. Da er det bare å ta den ut av saltasken og tre den på uten og måtte gå av hesten. :glis:

For større produktbilde, klikk på bildet.
CRW REGNFRAKK MED REFLEKS


#2

Propella sa for siden:

Den så kjempekjekk ut. :nikker: Hvordan dekker den bena?


#3

Marge sa for siden:

God tur! Jeg er ikke vant til å ri, men synes det virker utrolig kjekt å dra på langtur med hest i fjellet, har alltid hatt lyst til det så må vel realisere det en vakker dag også. Misunner deg virkelig. :)


#4

Maxine sa for siden:

Ah, slik er kjempepraktisk på tur! Lånte en i fjor sommer, skulle plutselig ut på en litt uplanlagt dagstur, og fikk slengt den i fanget da det kom noen regndråper. Anbefales, og jeg tror du vil like den. Selv om jeg håper dere slipper for mye regn da :)


#5

Estrella sa for siden:

Det er knapper på siden nederst på frakken. De kan åpnes så den dekker fint salen bak og rundt lårene mine. Jeg har jo lange ridestøvler så der går det fint. :)


#6

amelia sa for siden:

Den så utrolig kjekk ut, ja.:)


#7

Dixie Diner sa for siden:

God tur, høres spennende ut. :D


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.