Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Dobbelt OS på mac. XP eller Vista? Råd ønskes

#1

Slettet bruker sa for siden:

Jeg sitter her med min nyinnkjøpte macbook pro, og må ha inn windows som andre OS, for å kunne kjøre autocad.

Hva skal jeg bruke? Vista eller XP? Har noen prøvd Acad på mac under Vista? Jeg har dual core 2,5 Ghz prosessor, 4 GB ram og 512 mb skjermkort.

Jeg har hørt at bootcamp sletter lisensene innimellom. Funker parallel bedre?


#2

HP sa for siden:

Jeg bruker Parallels (www.parallels.com/en/products/desktop/) på min Macbook. Windows XP tildelt 1GB ram fungerer bra. Har ikke prøvd BootCamp ettersom at jeg bare bruker windows til enkeltprogram, 3-4 ganger i året.

Jeg har lest mye bra om VMWare Fusion også: www.vmware.com/products/fusion/. Planen er å installere denne på DMs Macbook, sånn en gang jeg ikke har noe annet å gjøre.

MacBook Pro er forøvrig kåret (av PC World) til den beste Vista-laptoppen.



#4

Ulvefar sa for siden:

XP tror jeg. Husfruen har Vista på sin laptop, og det virker som det er et salig virrvarr av popups, bilder og "inteligente" (artificial stupidity) funksjoner som spiser utrolig mye tid og RAM på å foreslå, vise og flytte om på alle menyer og knapper slik at det ligger til rette for akkurat det du ikke har tenkt å gjøre.
www.foreldreportalen.no/forum/showthread.php?t=37513&highlight=kildekode


#5

kokosbolle sa for siden:

Tror jeg ville satset på XP. Jeg fikk ikke GIS/Line (landmålingsprogram) til å funke på Vista med Parallels. Vet ikke med AutoCad men tror XP er sikrest.


#6

Esme sa for siden:

Jeg har både Vista og XP på forskjellige maskiner, og jeg hadde helt klart valgt XP som OS ved siden av MacOS. Det er så lite utviklet programvare for Vista, så man kan få problemer med alskens drivere i tillegg til at det er irriterende i layouten (selv om jeg må medgi at det antagelig er en vanesak).


#7

maggypop sa for siden:

Vista er noe forbannet møkk.
Vi har Vista på den stasjonære, og jeg banner og sverter hver gang jeg setter meg ned med den. Alt går så forferdelig sakte. Jeg vet at det kan gjøres mye for å få det til å gå raskere, men lurer rett og slett på å reinstallere med XP istedet.
:reaksjonær:


#8

Salt sa for siden:

Abonnerer. Si i fra hva du endte opp med, så kanskje jeg får brukt min autocad jeg også, og ikke bare archicad...


#9

annemede sa for siden:

Jeg (eller mannen min rettere sagt) slettet vista på laptopen og installerte XP isteden.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.