Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Canon EOS 350D

#1

Mamma Rosa sa for siden:

Lurte på om jeg skulle kjøpe meg et brukt.
Vi har ikke så god råd, men har veldig lyst på et bedre kamera enn den dritten vi har fra før.

Er det dumt å kjøpe brukt tro?
Noen som vet nypris og bruktpris?


#2

Martis sa for siden:

Vi gikk fra et digitalt compactkamera til denne modellen for 2 år siden og det er en himmel av forskjell på bildene, selv om fotagrafen er den samme. :knegg:

Jeg har sett dette kamera annonsert til ca 3000,- nytt inkl standard objektiv. Bruktpris aner jeg ingenting om, men det vil du fort se på Finn.


#3

Mamma Rosa sa for siden:

Vi har også digitalt compactkamera nå, og jeg er heldig med kanskje hvert trettende bilde. :rolleyes:

Trenger man noe mer enn standard objektiv egentlig?
3000,- var jo ikke så ille.

Tar gjerne i mot tips om hvor jeg får tak i det så billig.

Finn er vel kjent for å være overpriset?


#4

Martis sa for siden:

Jeg lurer på om det var Japan foto som hadde det på tilbud til denne prisen? Det er ca en mnd siden jeg så det, og jeg husker jeg la merke til prisen for vi var på jakt etter konfirmasjonsgave på den tiden og jeg hadde egentlig lyst å gi kamera, men mannen vil gi penger. :rolleyes:

Standard objektiv er helt fint å starte med, så får du heller se etterhvert når du blir hektet, hva du trenger av ekstrautstyr. :knegg:

Er det qxl som har en søkemotor på alle nettbutikkene, tro? Evt dinside?


#5

Fadese sa for siden:

Vi har det og er veldig fornøyde. Men så skal det også sies at vi ikke har satt oss inn i ekstrafinessene som finnes på verken det kameraet eller de nyere modellene. Bare det er digitalt, speilrefleks, er muligheter for manuell innstilling av lukkertid, blender, helmanuelt og automatiske programmer, så er jeg fornøyd.

Vi hadde også et digitalt kompaktkamera (og et 135 mm-speilrefleks, EOS 500), og forsinkelsen på kompaktkameraet holdt på å drive meg fra vettet. Ikke syntes jeg det var like morsomt å ta bilder heller. Det er mye lettere å komponere gode bilder, synes jeg, uten at jeg skal skryte på meg å være en god fotograf.


#6

Honda sa for siden:

Vi har det kamera. Er egentlig svigerfar sitt. Og vi bruker nesten aldri standar objektiv.Eller v har ikke standar objektivet. Men et nesten samme . Kanskje om vi skal noe å bare ha med kamera med en linse.

Ellers så tar vi kamerasekken med oss med kamera og 6 linser :fnis:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.