Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ting å gjøre med barn i Kristiansand?

#1

MokkMokk sa for siden:

Sånn bortsett fra Dyreparken, mener jeg?
Pappa har nettopp kjøpt ferieleilighet i et nytt leilighetskompleks et steinkast unna bystranda, og vi kommer nok til å låne denne senere i sommer.

Alle tips mottas med stor takk! :blomst:



#3

Filifjonka sa for siden:

Agder Naturmuseum pleier å ha endel spennende for barn, så det kan være et alternativ på de dagene det ikke er strandvær. Det er også en lekeplass der.


#4

Gremli Skremli sa for siden:

Bystranda og Tresse (der det er lekeplass og fontene barna kan bade i), der er det nok å gjøre i dagevis. Fylkesmuseet er ok, ala Folkemuseet i Oslo. Gimle gård er fint for piknik, påfugler i bur, flott hovedgård med omvisning og et slags naturhistorisk museum. Den derre parken som jeg ikke husker navnet på, der det er konserter om sommern. Den ligger utenfor sentrum, i en bydel som begynner på G. Tror jeg. :knegg: :har fortrengt mye:


#5

Gremli Skremli sa for siden:

Ravnedalen er det visst jeg tenker på. Baneheia er flott for turer og bading.


#6

Søster sa for siden:

Hvis dere er sånn familie som tåler å kjøre litt bil, er det jo Vikingland i Spangereid. Det er kanskje sju mil vestover. Det passer fint til en dagstur.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.