Dixie Diner sa for siden:
Kjempesaftig og god kake med nydelig jordbærtopping:
3 egg
5 dl sukker
1 flaske Freia jordbærtopping (hold av ca. 50 gram til glasuren)
8 dl hvetemel
3 ts bakepulver
3 ts vaniljesukker
225 gram smør
3 dl melk
Glasur:
100 gram smør
3 ss melk
50 gram Freia jordbærtopping
3 ts vaniljesukker
300 gram melis (melis med jordbærsmak er ypperlig)
Rød konditorfarge (om man ikke bruker jordbærmelis)
Pisk eggedosis. Vei opp 50 gram jordbærsaus og sett tilside. Ha resten av flasken med jordbærsaus i eggedosisen. Smelt smøret og bland kald melk i smøret slik at det blir avkjølt. Ha det i egge- jordbærblandingen og tilsett det tørre. Rør godt sammen til en jevn røre.
Hell deigen i en stor papirkledd langpanne (30x40 cm) og stek kaken midt i ovnen på 180 grader i ca. 30 minutter. Avkjøl kaken helt i formen. Løft den ut av langpannen ved hjelp av bakepapiret.
Glasur: Ha alt i en hurtigmikser og kjør til en jevn masse. Tilsett litt mer melis om blandingen er for tynn, sett den evt. i kjøleskapet til den er litt fastere. Bre den over kaken og la det stive litt, før du skjærer den i firkanter. Pynt med røde nonstop eller annet.