Dixie Diner sa for siden:
Himmelsk!
Lag en bunn av kjeks eller nøtter. Jeg brukte kjeks denne gangen, og brukte da ca. 2/3 av en pakke med Digestivekjeks og blandet med 150 gram smeltet smør (kjørte først kjeksen i hurtigmikseren og kjørte den så videre mens jeg tilsatte det smeltede smøret til massen var jevn). Trykk massen ut i en papirkledd rund kakeform (24 cm) og sett den i kjøleskapet mens du lager fyllet:
1 pakke appelsingelé
1 beger lettrømme
1 liten krt kremfløte
1 dl appelsinsaft (helst friskpresset)
100-150 gram melis (smak til, jeg synes kaken er absolutt best når den er syrlig)
Hermetiske mandarinbåter til pynt
Lag geléen med halv mengde vann. La den avkjøles uten å stivne. Pisk kremfløten stiv og bland inn lettrømme og appelsinsaft. Ha i melis og kjør røren glatt. Ha geléen i massen i en tynn stråle mens du rører.
Hell blandingen over kjeksbunnen og sett den i kjøleskapet i 5-6 timer eller helst over natten.
Fjern ringen forsiktig ved hjelp av en kniv, løft kaken av bakepapiret/kakeformbunnen med to stekespader og sett den raskt over på et pent fat. Pynt med hermetiske mandarinbåter eller annet.