Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Oslotur og Tusenfryd, hva er det enkleste?

#1

Frost sa for siden:

Vi blir en dag ekstra i Oslo når vi kommer fra Hellas. På den måten tenkte vi at vi skulle få med oss en dag i Tusenfryd.
Hvor er det enklest å overnatte? Har sett på Choice Mastemyr. Tar man tog eller buss dit? Eller er det like lett å bo ved sentrlstasjonen? Hvordan kommer man seg tilbake til Oslo igjen når vi er ferdig i parken, eventuelt om vi bor sentralt også?


#2

rajraj sa for siden:

Går det ikke shufflebusser til og fra Tusenfryd og sentrum, tro? :gruble:




#5

Frost sa for siden:

I den linken ser det ut som den går fra Tusenfryd også?



#7

Tjorven sa for siden:

Bussen går tilbake igjen også. Jeg har i hvert fall sett flere vanlige rutebusser stående på en ordinær bussholdeplass ved stengetid. Tusenfrys stenger tidlig (kl 19 eller noe sånt), så man blir der ofte til det stenger selv med små barn.

Hvis dere ikke har bil ville jeg helt klart ha valgt å bo på hotell i sentrum, for ellers vil det være minst like vanskelig å komme seg både fra sentrum til Mastemyr og fra mastemyr til Tusenfryd.


#8

Skytte sa for siden:

Bussen går tur/retur Tusenfryd ja... Man bør vel regne med å stå litt i busskø dersom man er på Tusenfryd helt frem til stengetid, men de gangene vi har tatt bussen, så har det gått ganske radig (men alt er selvsagt relativt dersom man har med seg slitne unger :rolleyes:).


#9

Frost sa for siden:

Tusen takk til dere. Da er det jo like lett å bo i sentrum, da får vi litt tid i Oslo dagen før også. Det er jo bare supert. :D


#10

Frost sa for siden:

Vi blir ikke til stengetid. Skal nemlig ta et kveldsfly nordover. Satser på å være der tidligst mulig isteden.


#11

allium sa for siden:

Gå for hotell i sentrum. Choice Mastemyr ser jeg ingen grunn til å bo på. Og såvidt jeg vet er det ingen annen mulighet enn taxi for å komme seg derfra og til Tusenfryd.


#12

Mauser sa for siden:

Skal du ha hotell i sentrum må du bestille i fjor. Så kast deg rundt! :knegg:


#13

Frost sa for siden:

Da er hotellrom bestilt på Oslo Plaza. :)
Igjen, tusen takk alle sammen.


#14

Kaz sa for siden:

Bra at dere ikke skal være til stengetid, vi har tatt bussen hjem en gang, med tre slitne unger og barnevogn, og det var ikke gøy! Alt for mye folk, og utrolig dårlig kø-kultur.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.