Ustekte fileter. Mannen snappet opp dette på et Nigella program i fjor og er blitt en slager på alle avslutninger og slikt i barnehagen. Mine unger elsker dem, enten med potetgørr (som Nigella serverte dem med) eller pottmos.
Ei på et annet forum fikk tips om pølser med slåbrok. Kjøp en pakke NÅ pizzadeig, kutt i biter, rull rundt pølsene, stek i ovnen til deigen er ferdig, og server. Enkelt, godt, og barnevennlig.
Store poteter bakes. Del i to og ta ut potet av skallet. Mos dette sammen med mozarella og ketchup og legg tilbake i skallet. Stek videre til osten smelter og ha på mer ketchup før servering.
Da er de ferdig stekt og en smaksprøve er fortært.
Og det var de beste nuggetsene jeg har smakt. :nam:
Det var veldig godt med litt ekstra krydder i marinaden.
Jeg hadde ikke nok Ritzkjeks, så fikk ikke stekt opp all kyllingen.
Så til dere som evt. skal lage engang; kjøp to pakker Ritzkjeks :nemlig: