Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bulk i bilen etter verkstedbesøk. Hva gjør man?

#1

Isa sa for siden:

Mannen vasket bilen og oppdaget en helt ny bulk i enden av panseret. Bilen var på verksted forrige uke, og har omtrent stått parkert siden den tid. Vi er jo ganske sikre på at det må ha skjedd på verkstedet, men er det noe vits i å ta det opp med de? Og hva sier man? (eller sender på mail, er vel mer sannsynlig...)

:gaah:


#2

Marge sa for siden:

Jeg hadde nok tatt meg en tur inn på verkstedet igjen og bedt om å få snakke med daglig leder. :nemlig: Kan jo være at noen blir så skremt at de tilstår.


#3

Donald sa for siden:

Jeg synes i utgangspunktet det blir for lang tid dersom det nesten er en uke siden bilen var på verksted. Bilen har jo vært andre steder siden den var på verksted så det blir mye synsing. Men du kan jo prøve og se om de tar på seg skylda.


#4

Isa sa for siden:

Ja, jeg føler jo litt det samme selv. Men den har vært steder som jeg ikke kan skjønne en sånn skade kan komme. Den er litt sånn typisk "mistet et verktøy på panseret" skade. Hvis man kan si det.


#5

LaBanga sa for siden:

Jeg har opplevd at bilen ble bulket på verksted en gang. Det var et dekkverksted som skiftet dekk. De sa imidlertid i fra, og sa vi kunne reise til et verksted og få fikset det på deres regning. Hadde de ikke sagt noe, så hadde jeg neppe merket det med en gang. Vi endte forøvrig opp med å ta det gjennom forsikringsselskapet fordi det ble så mye tull med verkstedet de henviste oss til.

Jeg vil råde dere til å kontakte forsikringsselskapet og få råd fra dem.


#6

Isa sa for siden:

Null forståelse fra verkstedet. Jeg bare fortalte det rolig og pent om det var noen mulighet for at det kunne skjedd på verkstedet. Det ble avvist, og ingen mulighet for det mente personen. Jeg har full forståelse for det, men jeg spurte om personen kunne sjekke med de på verkstedet, men det gikk ikke gitt. Så da ble jeg egentlig mer irritert enn jeg var før jeg ringte. Det hadde jo ikke vært noe problem om de kunne spørre verkstedet om skaden kunne ha skjedd der?

Men, men, da har jeg ihvertfall prøvd.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.