LilleRosin sa for siden:
Jeg har ei ribbe som ikke ble spist i vinter. Kan den grilles? Eller blir den for stor? Nei, det kan den ikke være de griller jo hel gris, men hvordan gjør jeg det for at det skal bli godt. :blond:
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
LilleRosin sa for siden:
Jeg har ei ribbe som ikke ble spist i vinter. Kan den grilles? Eller blir den for stor? Nei, det kan den ikke være de griller jo hel gris, men hvordan gjør jeg det for at det skal bli godt. :blond:
Tove sa for siden:
Jeg ville skjært den i skiver, før jeg stekte den på grillen. Det blir jo som grillskiver.
Balanse sa for siden:
:eek: Det skulle jeg også akkurat spørre om!
Svanen sa for siden:
gubben min har laget snaskens "spare ribs" (eller spare parts som han sier:fnis:) av de. Han har funnet flere oppskrifter på nettet, så har han kombinert de til sin egen vri. Kjempegodt (har også grillet de i stekeovn når det ikke er grillvær). Ofte mye rimeligere kilopris rundt juletider enn nå.
Tallulah sa for siden:
Skjær den i skiver, spesielt hvis dere har vanlig kulegrill. Er stykket altfor stort og tykt kan det hende den bruker for lang tid, slik at kullet blir for kaldt før du er ferdig. Smør den inn med barbecuemarinade f. eks. og pensle den underveis.
Søster sa for siden:
Den kan godt grilles hel på kullgrill også, men da bør du være litt trent, eller i det minste ha steketermometer. Hvis du marinerer den i cola og vanlige bbq-smaker, og legger en neve røykespon over kullene mot slutten av grilletida, blir det veldig godt. Muligens litt for viderekommende?
Klippet fra [url]www.weber.com:[/url]
Indirect Method
The Indirect Method is similar to roasting, but with the added benefits of that grilled texture, flavor, and appearance you can't get from an oven. Heat rises, reflects off the lid and inside surfaces of the grill, and slowly cooks the food evenly on all sides. The circulating heat works much like a convection oven, so there's no need to turn the food. Use the Indirect Method for foods that require 25 minutes or more of grilling time or for foods that are so delicate that direct exposure to the heat source would dry them out or scorch them. Examples include roasts, ribs, whole chickens, turkeys, and other large cuts of meat, as well as delicate fish fillets.
Les mer om grillmetoder her.
Inagh sa for siden:
Svigerfaren min er en racer på å grille ribbe. Han griller ribba hel, men han har også diger grill. Han snur ofte slik at fettet mest mulig forblir inne i kjøttet og ikke drypper ned i grillen. En annen ting er at han skjærer bort huden på ribba, tynt, tynt, slik at det bare er fettet igjen på svoren, om du skjønner. Dette setter han godt inn med salt og pepper. Det blir kjempesprøtt og syndig godt.
Sukk... vill til svigers og spise grillribbe nå! :nam:
turi sa for siden:
Har intet å bidra med, untatt at jeg er alene hjemme etter kl 15, og kan bidra med å prøvesmake !! :nemlig:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.