Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Barcelona

#1

Marge sa for siden:

Vi skal leie leilighet i en pitteliten by ved kysten i Spania i sommer, reiser 18. juni. Det er bare en times togtur fra Barcelona så jeg og min samboer kommer til å ta oss et par turer inn dit uten ungene (mine foreldre er også med). Jeg har vært i Barcelona flere ganger før, vært på masse forskjellige museer, kirker og sett mye arkitektur. No er ikke min samboer så veldig kultur-interessert, men litt bryr han seg jo. Han har aldri før vært i noen storby, så er det noen som har noen gode tips til hva vi bør se eller få med oss? Noe kultur, litt shopping og gjerne tips til en knallgod, litt uformell tapas-restaurant.
Min samboer interesserer seg for tekniske ting, ting med motor :knegg:, god øl, ting som er litt fart og sus i.
Jeg er med på det meste. :)
Vi har knapt hatt en helg sammen alene siden minstemann ble født, så disse to dagene har vi lyst til å ha det litt kjekt.
Blir veldig glad for alle slags tips. :ja:


#2

Tertit sa for siden:

God tur! Håper dere får det kjempefint. Har desverre ingen tips å komme med.


#3

Miss Norway sa for siden:

Hvis han liker teknikk må jo en sightseeingrunde med stolheisen være en fin ide? Det er to i Barcelona; en gondolbane til Montjuic-fjellet, og en som krysser over hele havneområdet og gir fin utsikt til nedre Barcelona. Her og her er link til dem.


#4

Gremli Skremli sa for siden:

Hvis han er interessert i tekniske ting og skal oppfylle et minstekrav av kulturelt påfyll, så hadde jeg gått for Miró-museet. Det er flott. Parc Güell er også noe utenom det vanlige som jeg synes alle bør få med seg i Barcelona. Picasso-museet kan man godt hoppe over.
Er dere noe sted i nærheten av den lille byen der Dalí-museet ligger? (Figueres?) Det er jo veldig speisa og verdt et besøk. Men det er vel mer enn en time med tog, så da spørs det om det blir riktig retning.


#5

Elin sa for siden:

Olympiastadion i Barcelona må dere få med dere. Det vil nok mannen din like. Det er også hjemmebanen til FC Barcelona, med fotballmuseum osv.


#6

Marge sa for siden:

Takk for tips. :)


#7

Marge sa for siden:

He he, det tviler jeg på. Både jeg og mannen er like lite interessert i fotball. :humre:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.