Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tusenfryd to dager, hvor kan vi bo?

#1

DM sa for siden:

Vi tenkte å ha to dager i Tusenfryd i sommer, og lurer litt på hvor det er greiest å bo? Hvor er det greie hoteller og leiligheter/ hytter i området i nærheten?



#3

GinaK sa for siden:

Det er ikke noe hotell i umiddelbar nærhet av Tusenfryd så jeg vil anbefale deg å bo i Oslo Sentrum. Mest å finne på ellers..
Det finnes hotell i Ski, men det er ikke så mye å gjøre der utenom å gå på kjøpesenter... :p www.thonhotels.no/ski
Hytter... neimen om jeg vet. Klarer ikke å tenke ut noe nå, jeg.

Jeg ville bodd i Oslo. Finn et rimelig hotell. Det er ikke vanskelig å finne frem til Tusenfryd altså. Rett ut på motorveien mot Gøteborg/Stokcholm og det ligger langs motorveien. 20min å kjøre fra sentrum.

Ser det er en link som reklamerer for Qality på MAstemyr. Du må altså ikke finne på å bo der - uansett hvor billig det er!!!! Det er helt nedrøyket og utslitt...


#4

Lykken sa for siden:

Hvis Tusenfryd er hovedmålet i disse to dagene hadde jeg brukt Ski Thon hotel, det er kun 5-10 minutters kjøring unna, det går buss også. Det er en liten lekeplass i gågata et minutt bortenfor hotellet og kjøpesenteret, hotellet har egen bar/cafe med uteservering pluss Egon. Er det varmt i været kan dere dra på Breivollstranda noen minutter unna før eller etter, det er heller ikke langt til Ingierstrand. I Ski er det kinosenter og bowling rett rundt hjørnet fra hotellet. Det er ca 15 minutters kjøring til Drøbak med gallerier, akvariet, badeparket etc. I Ski har du også svært god togforbindelse til Oslo.
Og dere kan ta dere en kaffe med meg, mannen og barna. :blunke:
Det er godt mulig det finnes hytter i området til leie, men kanskje ikke for kun 2 dager, søk på aktuelle hytteleiesider, da er Ås/Vinterbro, deler av Nesodden, Siggerud, Drøbak, Son, Oppegård, Vestby og Ytre Enebakk områder som ikke ligger avskrekkende langt unna.


#5

Lisa sa for siden:

Det går jo egne tusenfryd busser hver halvtime fra Oslo Bussterminalen (tar 15-20min) så er vel like greit å bo i Oslo?


#6

Lykken sa for siden:

Det med busser er et poeng, det kan være enormt parkeringsstyr der og man må betale for parkeringen. Det går egne Tusenfrydbusser fra Skihotellet også.


#7

Høyt&amp;Lavt sa for siden:

Når i sommer er det snakk om? :se prikk:


#8

Dixie Diner sa for siden:

Vi skal også til Tusenfryd i sommer, neste måned. :hyper:


#9

DM sa for siden:

Vi lurer på slutten av juli. En gang fra 16 juli og utover tror jeg. Har tenkt oss til tusenfryd og hunderfossen (og innom Oslo og Hamar for å treffe litt familie og venner).

Har ikke helt bestemt oss for om vi skal ta to turer eller en lang enda ...


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.