Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fersk mozarella på pizza?

#1

gurgle sa for siden:

Fersk mozarella på pizza? Ja, det går fint, sant? :dom:


#2

Dixie Diner sa for siden:

Ikke bare går det fint, det er et MUST! Vi er avhengige av det, bruker det alltid på pizza. Dvs. vi pleier å først strø over revet mozarella (sånn fast vanlig) og så legge over skivet fersk mozarella her og der. Helt fantaaaaastisk!!


#3

Tammen sa for siden:

Om det går?? :sikle:

Det er fantastisk!!


#4

gurgle sa for siden:

Takk for svar!

Tenkte bare å høre før jeg gjorde det. Men gleder meg til å smake! :nam:

Hilsen gurgle-som-alltid-har-brukt-norvegia-på-pizza


#5

Juste sa for siden:

Det er nydelig, men hvis du har kjøpt bøffelmozzarella eller en annen type fersk Mozzarella så legg den på til slutt, den smelter nemlig veldig fort og renner utover som vann dersom du lar den stå i for lenge.


#6

Dixie Diner sa for siden:

Vi legger den oppå med en gang, men vi steker pizzaen veldig kort da, på 250 grader. Bunnen er papirtynn, så den trenger knapt å stekes i fem minutter. Mannen min lager verdens beste pizza, helt fantastisk. Ekte italiensk. :sikle:


#7

Dixie Diner sa for siden:

Yikes! Heldigvis bruker vi alltid den vanlige ferske mozarellaen, den i blå pakke eller hvit plastboks (de små ballene).


#8

Nebbia sa for siden:

Hva skjedde egentlig med dioksinsaken? Det var jo voldsomt mye leven i media for et par måneder siden, og så ble det stille. Hvis jeg ikke husker feil, fant de høye dioksinverdier i mozzarellaen og de stengte en haug med gårder. Italienske myndigheter ville ikke ut med hvilke produsenter som var rammet, og EU truet med eksportforbud om ikke myndighetene kom med dokumentasjon.


#9

gurgle sa for siden:

:iiik: Kanskje jeg skal holde meg til Norveiga likevel.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.