Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kjøttdeig

#1

Hannah sa for siden:

Jeg har noen pakker med kjøttdeig som ble kjøpt på tilbud her en dag. De går ut på dato i morgen, og da er det vel ikke så greit å legge de i fryseren i dag?

Siden jeg antar at det ikke er så greit, tenkte jeg å lage kjøttboller, kjøttkaker, kabonader eller noe annet godt å ha i fryseren, for kjappe middager senere.

Men da trenger jeg litt hjelp.

Har du en god oppskrift på noe som kan lages av kjøttdeig, og deretter fryses, så blir jeg veldig glad om du vil dele den med meg. :)

Har mye kjøttdeig, så jeg tenkte å lage litt forskjellig.


#2

MorStine sa for siden:

Jeg hadde puttet dem i fryseren jeg da, luktet på dem at det ikke luktet surt. Og dersom det luktet bra hadde jeg fryst dem.


#3

trøtt sa for siden:

:dulte:


#4

Dixie Diner sa for siden:

Jeg har mange ganger kjøpt kjøttdeig som har gått ut på dato samme dag, og puttet dem i fryseren. Går HELT fint det.


#5

Stompa sa for siden:

Hmmm ... Hvorfor kan du ikke fryse kjøttdeigen men det går fint å fryse produkter laget av den? :gruble: Jeg bruker å fryse kjøttdeig som snart går ut på dato, men da passer jeg på å ikke la den ligge når jeg tar den opp.


#6

Mamma Rosa sa for siden:

Det hadde jeg lagt i fryseren.
Om man handler i Sverige har de kun en dag fra pakket til utgått dato, så da har man ikke noe valg. :)


#7

Hannah sa for siden:

Det er visst noe med at det holder seg lenger når det er stekt. :vetikke:

Hmm...kanskje jeg bare skal ha de i fryseren da? Det er jo det som er minst arbeid med i dag iallefall. :knegg:

Takk alle sammen. :)


#8

Dixie Diner sa for siden:

Det gjelder for kjøleskapet, kjøtt kan ligge lenger i kjøleskapet om det er stekt enn rått. Men i fryseren kan det ligge veldig lenge uansett. :)


#9

polarjenta sa for siden:

HAdde også putta det i fryseren.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.