Mulig jeg er i feil forum, så bare flytt. :)
[font=Comic Sans MS][/font]
Altså, jeg har laget meg salat til lunsj i dag. Porsjonen er såpass stor, at jeg oppbevarer resten til lunsj på jobb i morgen.
[font=Comic Sans MS][/font]
Hva bør jeg ha salaten i? :grønn på dette:
Jeg pleier å bare bruke en boks med lokk, men er langt i fra noen guru på dette jeg heller :p. Men den pleier da å være i fin form dagen etter også:knegg:.
Plastboks med lokk - men plukk gjerne ut tomat og agurk om du gidder, for oppskårne blir de fort fryktelig vasne. Så kan du evt skjære opp ekstra og pakke i plastfolie og ta med på jobb i morgen.
Jeg bruker en boks fra tupperware som heter crisper. Den har buet lokk og rist i bunnen. Salaten holder seg fint til dagen etter i den. Men, jeg bruker ikke tomat blandet i salaten, fordi det blir en kjemisk reaksjon når tomat og agurk blandes, som gjør at begge deler blir "ødelagt".
Tar litt ansvar her siden jeg nettopp har vært på party:knegg:
Salatboller til Tupperware (det finnes jo flere alternativer, men disse tror jeg er greie): Crisper 2 liter, med løs rist i bunnen, kr 219,-
Avanti Skål, med sil og slatabestikk 4,3 liter, kr 269,-
også har de salatslynge, den kan vel også brukes tiil å lage salat i? Kr 349,-
Glis passer fint til mitt behov. Jeg har hatt med meg tacosalat i den mange ganger.
Jeg har uansett alltid plastpose utenpå, men det har ikke lekket noe enda. :vetikke:
Uansett har IKEA drøssevis av plæstikk, man kan få mye Ikea-plast for prisen av en liten TW-boks. :nemlig: