Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Strikkehjelp, oppskrift fra "Myk start"

#1

IOA sa for siden:

Jeg har begynt på en jakke, det er oppskriften på side 25, Mykeste myke jakke 2. Og det er helt sant, den blir utrolig god og myk! Men når jeg leser oppskriften står det ikke noe om armer! Kan det være at man må bruke armoppskriften fra oppskriften foran (altså Mykeste myke jakke)?

Noen som kan hjelpe meg?


#2

pippimamma sa for siden:

Jeg må svare med forbehold, da jeg ikke har sett oppskriften din. Siden det er oppskrift på ermer i forrige oppskrift så ville jeg brukt den. Du får ikke gjort noe galt.


#3

Tjorven sa for siden:

Uten at jeg egentlig kjenner oppskriften, så ville jeg laget armene til jakka foran, ja.

Studer bildene nøye og se om de ser like ut.


#4

IOA sa for siden:

Takk for svar begge to. Jeg tror nok jeg må strikke ermene fra forrige oppskrift. Problemet er bare at selv om det er samme strikkefasthet er det ulikt mønster på de to jakkene, og man skal legge opp ulikt antall masker. Utrolig kjipt hvis jeg ender opp med å strikke ermer som ikke passer ordentlig inn i jakka.




#7

IOA sa for siden:

Åh, takk! Da skjønner jeg.


#8

Vimsen sa for siden:

Hele boken har masse feil! SUR! Og det skal rettes opp til neste opplag. Det hjelper jo oss mye. Men mye fint i boka ja.


#9

Stellebord sa for siden:

Irriterende med så mange feil i en så fin bok!

Jeg har også strikket Mykeste myke jakke 2 og den ble veldig fin til slutt. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.