Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Rare sammensetninger

#1

Maxine sa for siden:

Nå synes vi jo ikke selv vi spiser så veldig mye rare måltider, men det gjør vi sikkert. Men hva med andre? Noen som har reagert på rare sammensetninger på en tallerken før?

Kom på det når jeg leste en annen tråd her, fra min tid som servitør.

En stamkunde der bestilte alltid kokt laks med pommes frites, surkål og brun saus.

Kunne det bli noe mindre passende?


#2

Tertit sa for siden:

Vi hadde noen naboer en gang som brukte kaviar på vaflene. Det syns jeg var sært.


#3

turi sa for siden:

Oi, kjente at jeg nesten måtte kaste opp litt!!


#4

tiddelibom sa for siden:

Har det ikke vært en slik tråd før??

Da jeg var liten, likte jeg brunost med kaviar på. Frister ikke veldig nå...


#5

Tertit sa for siden:

:D Ja, vi sperra opp øynene førstegang de spurte etter kaviar til vaflene, men ble vant til det etter hvert.

Og ja, det har vært en slik tråd tidligere også, men artig å lese om folks særegenheter lell. :)


#6

Nenne sa for siden:

Laks med surkål og brun saus høres forskrekkelig ut.

Min eldste sønn spiser for tiden jordbærsyltetøy med agurkskiver med stor appetitt. Jeg sier ikke et ord, han må gjerne spise agurk på hva som helst for min del.



#8

Susse sa for siden:

Vi hadde en tanteunge på besøk i helgen som spiste banan med majones på brød. Grøss.


#9

Maiken38 sa for siden:

Da jeg var liten (stund siden det), da spiste jeg alltid Eple med majones på brød. Nammmmm :rolleyes:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.