Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sursøt saus

#1

Meta sa for siden:

Klarer jeg å lage dette? Fikk så lyst på da jeg så uncle ben's sine sauser var på tilbud. De er jo gode de, men det hadde vært spennende å prøve å lage selv.


#2

Lykken sa for siden:

Jeg vet ikke helt, men Uncle Bens sine er ikke akkurat av de beste.
Vi bruker mye Sweet hot chili sauce på flaske og mango chutney hot på glass, blander litt og krydrer. Man får vel også saus i sånn liten pose, jeg prøvde den med oustersaus, den var god, jeg har hørt de skal være av de bedre.


#3

Pebbles sa for siden:

Blir også glad for oppskrift, for da kunne jeg tenke meg å lage med søtstoff istedet for sukker. Elsker sur-søt saus, men må droppe det når jeg lever på lavkarbomat.

(Jeg synes forøvrig Santa Maria sin "Sweet chili sauce" er kjempegod.)


#4

rajraj sa for siden:

Så tv-kokken Floyd lage sur-søt saus forrige dagen. Han stekte løk med litt sukker over til den ble karamelisert, hadde over moste tomater og litt chilli, en skvett rødvinsedikk - og det var det, om jeg ikke husker helt feil. Virka veldig enkelt.



#6

Aminta sa for siden:

Den Iset linker til er god, og enkel.


#7

Meta sa for siden:

Prøver meg på den jeg, Iset. Takkskalduha.


#8

Perfelo sa for siden:

Hvordan ble resultatet da?


#9

Isolde sa for siden:

Hva er forskjellen på hvitvinseddik og eplecidereddik?


#10

Meta sa for siden:

Jeg hadde tenkt å ha sursøt saus neste uke, men bestemte meg for å ta en annen. :p

Men jeg får nok bruk for oppskriftene uansett!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.