Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gammeldags speilreflekskamera

#1

Inagh sa for siden:

Jeg har et flottandes og den gang ganske dyrt Nikon speilreflekskamera liggende. Det har også en flottandes og den gang vel så dyr telelinse som bare samler støv. Hallo, jeg tar ikke "analoge" bilder lenger, når jeg kan leke som jeg sjøl vil med vårt nye, fancy digitale speilreflekskamera, liksom. :knegg:

Uansett. Det er jo trist at dette utstyret bare ligger og slenger. Er det noen av dere som veit om det finnes "fanatikere" som sverger til gammeldags fotografering, så det er et marked å få solgt dette på, eller hører slike fanatikere bare film og ficiton til?


#2

Maverick sa for siden:

Jeg er en sånn fanatiker. Dog fult dekka med kamera, men det er helt sikkert flere enn meg der ute. :jupp: Tror ikke du kan forvente noe særlig pris, dessverre.


#3

Kanina sa for siden:

Det er sikker noen som vil kjøpe det et eller annet sted. Min mor sverger fortsatt til filmfremkalling, så det finnes jo fortsatt. Og hun har eget mørkeroms-forstørrelses-utstyr. Det å forstørre opp/fremkalle bildene selv er jo en egen sjarm. Printer blir liksom aldri det samme!


#4

Fadese sa for siden:

Jeg ville spart det til eldstemann, så han fikk prøve seg på framkalling i mørkerom. Det er morsomt!


#5

Inagh sa for siden:

Godt å høre det finnes fanatikere. Har du peiling på hva som er realistisk å forsøke å flogge slikt noe for?


#6

Maverick sa for siden:

Nei, dessverre. Jeg hadde gitt endel lapper for et mellomformatkamera eller et Leicahvasomhelst, men mitt helt okei Canon EOS kjøpte jeg for noen datakabler... :vetikke: Legg ut på foto.no, kanskje?


#7

Inagh sa for siden:

Takk for tips, aC. Får se om jeg legger det ut der, på Finn eller om jeg gjør som Fadese foreslår og sparer det til Storebror. Kan hende han syns det blir moro.


#8

Malus sa for siden:

Mitt samler støv, men linsene er i full bruk sammen med nytt digitalt hus :)
Kunne fått kanskje noen hundre for det ved salg, så da lar jeg det heller ligge.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.