Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Dere som har farget vipper og bryn

#1

Dixie Diner sa for siden:

Ble det bra? Jeg må bruke øyenbrynsblyant hver eneste dag, ellers har jeg omtrent ikke øyenbryn, og jeg er drittlei av det. Spesielt om sommeren hadde det vært deilig å slippe, for det blir jo endel bading og sånt. Men jeg er redd jeg blir seende ut som Liz Taylor eller noe. :grøss:

Vippene er jo greie, skal vel mye til for å få dem stygge akkurat, men brynene? Erfaringer? Noen steder jeg bør oppsøke i Stavanger/Sandnes?

Mens vi er inne på det, hvilke sted bør jeg gå for å få fotpleie? Anbefalinger?


#2

Pingis sa for siden:

Vipper er greit, synes jeg. Litt ubehagelig hvis fargen kommer inn på øyet, men det ser bra ut etterpå. Har ikke farget bryn sjøl, men der tror jeg man skal være forsiktig sånn at det ikke blir for mørkt.


#3

Nabojenta sa for siden:

Jeg farger bryn selv hele tiden. Er mer fornøyd nå, da jeg har fått tak i farge fra frisørsalong(sviggas), enn da jeg brukte permanentfarge kjøpt på parfymeri.
Du må nesten prøve deg frem til den fargen du føler kler deg, "klæsje" på, napp bort overflødig hår og bruk hårspray til å få bort overflødig farge.
Så blir du så fin at! :nemlig:

Tør du ikke gjøre det selv, kan du finne venninner som er fornøyd med farging hos hudpleiere/ frisører, og bruke samme.

Lykke til fra en skikkelig blondine, som alltid må farge bryn.


#4

Dixie Diner sa for siden:

Takk for tips! Jeg tror jeg får det gjort hos profesjonelle første gangen så jeg ser hvordan de gjør og om det blir bra og sånt. Så kommer jeg til å gjøre det selv etterpå, for jeg kan jo ikke gå og gjøre det i salonger resten av livet hehe.


#5

Nabojenta sa for siden:

Det er veldig lurt å gjøre det i salong første gangen. Da lager de en mal, som du selv kan følge etterpå.

Du er lys, ja? Da er det lurt å bruke en brun farge. Gjerne lys brun til å begynne med, så kan du gå mørkere etterhvert som du ser at det blir bra.
Hva med før- og etterbilder? :blafre:


#6

Dixie Diner sa for siden:

Jeg er ikke så veldig lys, men mellomblond tenker jeg. Har farget håret rødt siden 6. klasse på barneskolen så jeg har liksom ikke så mye naturlig farge igjen. :knegg: Joda, nå er det lenge siden jeg gjorde det sist så jeg synes vel jeg er mellomblond eller noe sånt.
Skal absolutt legge ut før- og etterbilder. :D


#7

Nabojenta sa for siden:

Da kan du godt bruke en mellombrun-mørkebrun farge. :nikker:


#8

Dixie Diner sa for siden:

Flott, tuusen takk for hjelpen. Jeg gleder meg til å slippe den helsikes blyanten!


#9

Nabojenta sa for siden:

Selv om jeg farger bryn jevnlig, hender det at jeg bruker øyenbrynsfarge med kost for å jevne ut/markere tydligere. Spesielt dersom jeg skal på fest el.

#10

Nabojenta sa for siden:

Denne bruker jeg, og er veldig fornøyd. Mye bedre enn blyant!

#11

Che sa for siden:

Jeg bruker depend ""frans och ögonbrynsfärg" - Funker kjempegreit den. Synes den er letter å legge bare på hårene - kolokrem setter seg så veldig fast i huden (tips er å bruke aske for å fjerne det som sitter fast på huden, forresten)

Øyenvippene farger jeg ikke. De er jo fortsatt like pislete selv om de er med farge.


#12

Alexy sa for siden:

Det er veldig lettvint å ha fargete øyenbryn. :blafre: Slipper å tenke på at det forsvinner farge i løpet av dagen.

Første gangen gjorde jeg det på salong, men nå gjør jeg det selv. Bruker en sånn rosa pakke, kjøpt på H&M, veldig enkelt. Da smører jeg bare på med den vippebørsten som følger med. Smører tykt på og former brynene ved at jeg tørker av det overflødige med en q-tips.

Lykke til! :dulte:


#13

Nabojenta sa for siden:

Jeg brukte også aske tidligere, men har funnet ut at hårspray er mye mer effektivt. Greit å få tak i for dem som ikke røyker. :D


#14

Che sa for siden:

..eller ikke har ovn (brukte å dyppe vått bomull i ovnen jeg :fnise: )


#15

cilen sa for siden:

Nå er jeg litt finere på det, og bruker kun VSOP Braastad. :nikker:


#16

Bluen sa for siden:

Jeg sier som de andre når det gjelder bryn: Pass på at det ikke blir for mørkt! Be om å få en lys bruntone i første omgang. Blir det for blast eller fort borte, får du heller farge dem på nytt. Jeg var også skeptisk første gang jeg tok permanentfarge på bryna (jeg får det gjort i hudpleiesalong), men det er utrolig deilig! Synes også det ser fint og naturlig ut.


#17

Strå sa for siden:

Hva har hårspray (ikke) med røyking å gjøre? :confused:


#18

Dixie Diner sa for siden:

Aske, vet du. :p


#19

Dixie Diner sa for siden:

Takk for alle tips. Jeg vurderer SPAgetti-klinikken på Hinna, noen som har vært der Hva pleier prisene å ligge på for farging og evt. napping/forming av bryn?


#20

Che sa for siden:

200?


#21

Dixie Diner sa for siden:

Oki, det er jo ikke så gale. :)

Jeg snakket med ei venninne, og hun vil også gjøre dette + ta fotpleie (som jeg også må gjøre), så vi skal ta en koselig lunsj-jåle-jentetur til byen snart.


#22

Candy Darling sa for siden:

Ah, jeg vil også farge vippene. Det gjør utrolig mye av seg. Bryn klarer jeg kanskje å ta selv, men ikke vippene. Når i all verden skal jeg rekke det, da?


#23

Martis sa for siden:

Jeg farger brynene selv, men vippene tar jeg på salong innimellom. Kjøp en mellombrun/brun farge først og så prøver du deg frem med hvor lang tid du sitter med kremen på. Blir så bra så. :nikker:


#24

krystallklart sa for siden:

Jeg går alltid til frisøren og farger vipper og bryn. Kunne ikke fallt meg inn å gjøre dette selv. :forfengelig og lat:


#25

Elisabet sa for siden:

Jeg pleier å farge bryn og vipper om sommeren. Gjør det hos frisør og mener jeg har betalt opp mot 250,- om det ikke har vært noe tilbud. Nå har jeg gjort det hos frisør i Tyrkia, og der betalte jeg bare kr 60,- for farging og napping av bryn. Tok ikke sjansen på vippene der for jeg vet ikke hva slags dritt de har i den fargen der nede som jeg kunne få på øyet.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.