Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Vogn i Bø Sommarland?

#1

Xian sa for siden:

En kamerat og jeg skal til Bø Sommarland med barna (åtte og to år gamle). Jeg sitter og kikker på nettsidene deres nå, og blir stadig mindre i stand til å se for meg arrangementet.

Dette er jo først og fremst et vannland. Låser man da tingene sine (klær, lommebok, mobiltelefon osv...) inn i et garderobeskap, som når man er i badeland? Området er jo digert, og jeg ser for meg et evig renn til garderoben for å hente ting. (Og man kan da ikke gå rundt i badetøyet hele dagen? Med mindre det er 25 grader + blir det jo kaldt?)

... eller tar man med vogn, så toåringen slipper å gå hele dagen, i tillegg til at man da kan trille rundt med alt stæsjet? Det er jo lite som tyder på at vi kommer til å kjøre samme attraksjon samtidig, alle sammen.

Noen som vil dele sine erfaringer med en fornøyelsesparknovise?


#2

Manga sa for siden:

Ja, jeg ville trillet rundt med alt stæsjet.
Jeg vil også dit, men mannen har ikke det minste lyst :snurt:


#3

maribo sa for siden:

Vi var der med to jenter (da knapt 3 år og 5 år) i 2005 en dag, og bada neste ikke. Men det er låsbare skap rett ved badeomårdet ja.

Vi brukte tida på å leike og prøve ut ALT det andre som var der - vi hadde en sånn ferie at vi tenkte vi skulle bade masse seinere.
Skal dere være der en hel dag, så ville jeg helt klart hatt med vogn til 2-åringen ja...Det er, som du sier, store områder - og MYE annet å finne på enn bare bading.

Vi hadde ikke med vogn til knapt-3-åringen på denne ferieturen, men leide sånne dravogner et par ganger...


#4

Tammen sa for siden:

Jeg ville helt klart hatt med vogn og funnet ett sted som base. Kjempefint å sitte i "rundkjøringen" hvor man bader i slike store baderinger. Der er det hverken langt til "western", lekeland og badebaseng/plaskebaseng som er fint for de minste.
Ellers er det flere aktiviteter for små barn helt i begynnelsen av parken mener jeg å huske..

Er det dårlig vær er det vel ikke veldig spennende i Bø da men... man finner helt sikkert på en del å gjøre.

Kos dere :D


#5

Mor til 4 sa for siden:

En får vel også leie traller der til å ha tingene sine i. men for en 2 åring så er det nesten nødvendig å ha med vogn, Det er ganske bratt der så det vil bli slitsomt for en 2 åring å gå hele dagen.
Det er garderober med låsbare skap der.


#6

Misteri sa for siden:

Det som er noe for toåringen er ved siden av garderoben. Så når dere er i vannet så kan dere legge tingene der.

Er mere leker og ikke vann til så små barn. Ta med vogn, for badeland består av oppoverbakker når dere skal til andre serverdigheter. Du MÅ ha med vogn!

God tur, vi koste oss masse der når frøkna var 1 1/2 år og mellomste 3 år.


#7

Avatar sa for siden:

Signerer.

De eldste mine bader konstant, mens de minste er mest interessert i alt det andre.
Vi bruker en hel dag der når vi først er der. Helt ok sted. :riktig:


#8

Pondusa sa for siden:

Eller invester i noe bæretøy som du kan slenge ungen på ryggen i. Da vi var i Hunderfossen med våre på 2 og 4, hadde vi med en slik: www.babyslynga.no/ergo.htm


#9

C3PO sa for siden:

Vi var i parken en kald dag på slutten av forrige sesong, og vognen var veldig fin å ha med seg. Vi badet ikke, men det var mye annet å gjøre.


#10

Røverdatter sa for siden:

Jeg ville tatt med vogn. Parken er stor og vannland er bare den del av det hele. Det er fint mulig å ha vogna i nærheten av de vannaktivitetene to-åringen kan delta på. De små skliene ligger rett ved en liten vei og ved det store bassenget er det mulig å trille vogna helt inntil.

Kos dere masse! Sommarland er favorittparken min og jeg har vært der utallige ganger fra de åpnet i -85. For to år siden var jeg der for første gang på 10 år, og jeg syns fortsatt det var fint og koselig der. Det er blant annet et digert lekeplass-anlegg med sklier og klatrestativ. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.