jolie sa for siden:
Ok, så godtar jeg at rismelk er prikkete - selv etter iherdig risting. Men at det kommer "store" flak ut? Som en veldig stor prikk. Er det forsatt helt normalt?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Forum for diskusjoner om og deling av oppskrifter på diettmat og økologisk mat.
jolie sa for siden:
Ok, så godtar jeg at rismelk er prikkete - selv etter iherdig risting. Men at det kommer "store" flak ut? Som en veldig stor prikk. Er det forsatt helt normalt?
annemede sa for siden:
Det har jeg aldri opplevd, ei heller at den er prikkete.
Go\jenta sa for siden:
Ikke jeg heller. Har brukt det i årevis. Opplever av og til at det kommer små riskorn helt på slutten av rismelkkartongen.
Heidi sa for siden:
Har den delt seg, og det ikke hjelper å riste, så har den stått for lenge i kjøleskapet. Er den slik når du nettopp har kjøpt den, så ta den med tilbake og klag.
Dali sa for siden:
Jeg har også opplevd flak når den har stått en stund. Har ikke merket usmak likevel.
Maylen sa for siden:
Har også opplevd flak og prikker i noen kartonger jeg har kjøpt, men smaken er akkurat den samme. :)
scmiscmi sa for siden:
Har ikke opplevd at den er prikkete eller flakete. Vi drikker den blå med calsium.
Susse sa for siden:
Har hatt både flak og prikker, bare å riste skikkelig. Aldri merket utsmak, om den først har rukket å bli dårlig lukter den jo døden. Fant en slik innerst i kjøleskapet etter ferien. Urk.
Elise sa for siden:
Kan jeg snike inn et spørsmål? Hvor mye koster rismelk? Kanskje jeg skulle prøvd å gi det til jenta mi på 1 år som reagerer på melk...?
annemede sa for siden:
ca 20 kroner pluss.
Heidi sa for siden:
Du burde ha prøvd Prosobee eller noe mer næringsrikt til ei så lita jente først, og heller hatt rismelka til drikke innimellom.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.