Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

HASTER: Pisking av kremfløte

#1

Pepper Lemon sa for siden:

Jeg skal lage marsipankake. Skal jeg ha sukker i fløten før jeg pisker? Hvor mye, i så tilfelle? :blond:


#2

Kanina sa for siden:

jeg pleier å ha i et par SS.


#3

Adrienne sa for siden:

Sukker i kremen før pisking, ja, og 1-2 ss pr. 3 dl fløte.


#4

Tertit sa for siden:

Ha sukker i fløten før du pisker kremen ja. Et par ss høres fornuftig ut.


#5

era sa for siden:

kommer ann på hvor søt du liker cremen, du kan jo starte med to spiseskjeer smake på fløten og så vet du om du vil ha den søtere eller ikke...



#7

Pingis sa for siden:

Og så finnes det jo noen som ikke liker sukret krem. :nemlig: Men vi er i veldig mindretall, så hør på de andre, du.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.