Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hjelp, nå må jeg til frisøren. Trenger tips til ny frisyre :)

#1

kokosbolle sa for siden:

Nå har jeg nedprioritert håret mitt siden i høst, og det begynner å synes. Jeg har selvsagt stusset tuppene, men ellers er det dårlig stilt.
Hårfargen er ubestemmelig. Noen ganger ser den nesten rødlig ut som på bildet her, andre ganger er den helt lys blond. Jeg er vel kommunefarget i bunn, som blir ganske solbleket om sommeren.

Tar bortimot aldri bilder av meg selv, men det har visst søsteren min gjort. Her er jeg sløret i blikket etter Foo Fighters-konserten på NW.

Så, hva bør jeg gjøre??? Trenger tips til både hårfarge/striper og frisyre :jupp: Jeg vurderer pannelugg, har hatt det før, med hell. De eneste kravene jeg har er at det skal være noenlunde enkelt å style om morgenen, men jeg dusjer håret hver dag, så det er ikke noe voldsomt problem. Jeg er ganske tynn og kantete i fjeset, så en frisyre som kan myke opp trekkene mine og fremheve det feminine er topp!

Tusen takk for svar :D (Ikke quote.)


#2

007 sa for siden:

Klipp opp og litt striper.

Snerten snelle, btw.


#3

Filifjonka sa for siden:

En klipp noe sånn som dette tror jeg kanskje kan bli fint? Jeg har hatt med meg dette bildet til frisøren selv en gang. :)

Ellers vil du helt sikkert kle en klassisk bob-frisyre med lengde ca. til haken, det avrunder ansiktet litt.


#4

kokosbolle sa for siden:

Takk! :rødme:

Jeg har hatt oppklippet hår før, men jeg har ganske tynt hår og synes det blir flisete kjapt? Har jeg bare vært uheldig? Må nok få stripet det ja. Gleder meg til lønning, da blir det luksusklipp :humre:


#5

kokosbolle sa for siden:

Ja, hun er kjempeflott med den frisyren. Men det var litt kortere enn jeg hadde tenkt meg da.. :gulp:


#6

Heidi sa for siden:

Mørkt moccahår og bob. Bob med volum og fylde, og med endespisser. Veldig trendy og veldig flott.


#7

kokosbolle sa for siden:

Wow, dette høres jo kult ut, men jeg vet ikke helt om jeg skjønte alt. Hva er endespisser? Er det sånn at håret klippes ned fremme og kortere bak? Fargen vet jeg ikke helt med, problemet er at det solblekes så altfor kjapt (har farget håret mørkt like før jeg dro til Thailand en gang :tabbe:) Finnes det typer farger som tåler solen bedre enn andre?


#8

Joika sa for siden:

Bleking er "permanent" i den forstand at stripene ikke falmer etterhvert som du vasker ol. Farge vaskes ut..


#9

Heidi sa for siden:

Skal se om jeg finner igje den frisyren jeg tenkte på da jeg så bildet av deg.



#11

kokosbolle sa for siden:

Ja, skal jeg ha lyse striper må de desverre blekes inn, for den lyse fargen synes ikke.


#12

Joika sa for siden:

Bra det. Gjør håret ditt mer fyldig antagelig. :)


#13

kokosbolle sa for siden:

Se der ja! Jeg hadde akkurat den du tenker på, litt lenger enn på bildet her, for ca 2 år siden, bare i en lyse variant da. Jeg var veldig fornøyd faktisk. Kanskje jeg må tilbake til hun som klippet meg da?

Jeg er jo usikker på lengden da, for jeg ser for meg langt hår rullet opp i store 70-talls krøller når jeg skal gifte meg en gang til neste år. Derfor vil jeg liksom beholde mest mulig av lengden. Hmm, dette var ikke lett.


#14

Heidi sa for siden:

Bleker man, fjerner man fargepigmentene i hårstrået. Om man skal farge på nytt, må det være en farge som legger seg godt over hvert hårstrå.


#15

Heidi sa for siden:

Juksehår finnes da. Kanskje noe dyrere enn om du beholder din egen lengde, men da vil du kunne være fin på håret fram til bryllupet ditt også.
Du kler en frisyre som rammer inn ansiktet ditt.


#16

kokosbolle sa for siden:

Det er sant Heidi. Juksehår måtte jeg nok vurdert uansett, for håret mitt har blitt tynnere etter graviditeten gitt.

Ramme inn fjeset er jo helt riktig :jupp: Jeg trenger liksom å myke opp de kantene, spesielt kjevepartiet.. sukk


#17

Pia sa for siden:

Har du hår til å få fin pannelugg? Jeg har f.eks litt for tynt og fint hår slik at panneluggen fort skiller seg. Om håret ditt er lydig så det ligger fint, kunne du fint ha hatt pannelugg. Om du skal gifte deg neste år hadde jeg gått for en profesjonell stuss hos frisøren. Med en fargedesign så du får litt mer liv.


#18

kokosbolle sa for siden:

Ja jeg har hatt veldig fin pannelugg to ganger tidligere. Den blir akkurat passe og ikke for tynn. Synes ikke det er noe fint med gjennomsiktig pannelug :knegg: Den ligger der den skal etter en kjapp styling.


#19

kokosbolle sa for siden:

Og jeg skal definitivt til en frisør på bryllupsdagen, uavhengig av hvor jeg skal gifte meg :humre: (det er nemlig ikke helt bestemt enda hvordan det skal foregå)


#20

Pia sa for siden:

Det er veldig mye enklere å fikse håret til bryllupet om du har litt lengde. Uavhengig om du vil ha prinsesseoppsettning eller mer naturlig egentlig.


#21

Joika sa for siden:

Du kan sveise på hår når du skal gifte deg. :jupp:


#22

kokosbolle sa for siden:

Takk for tips dere, nå har jeg vært inne og sett på diverse pannelugg-bilder, og føler at noen av de tunge luggene som er litt avrundet kan gi ansiktet mitt det feminine trekket som jeg av og til føler at det mangler litt.


#23

kokosbolle sa for siden:

Opp igjen! Jeg får ikke bestemt meg.


#24

silje sa for siden:

Jeg er enig med Heidi. Du virker på bildet litt "blass" med den lyse fargen. Tror du hadde kledd det mørkere (Caramell?). Jeg ville beholdt hele lengder, med markerte endespisser og ventet med pannelugg.
Jeg synes ofte at bob med lugg blir veldig kantete (Kleopatra), men også mer "typete" i positiv forstand.

Silje


#25

Zip sa for siden:

Eg trur litt lugg og striper. Ville ikkje hatt det mørkt.

Eg har kjøpt meg lys farge no og skal få den rette lysfarga, ha det langt (angrer alltid når eg klipper av lengda) og fikse luggen litt kul. ;)


#26

kokosbolle sa for siden:

Tror bildet lyver litt, for vanligvis er jeg lysere i håret enn dette og har friskere farge i huden :rødme:

Vet at jeg kler en karamell/hasselnøtt/rødlig brunfarge, men vet ikke om jeg orker å ta mørk farge nå om sommeren. I tillegg strevde jeg noe vannvittig med å bli kvitt det røde i fargen i håret. Den sitter no gruelig godt i.

Godt tips at lugg kan bli kantete. Jeg skal be frisøren om å avrunde den i hjørnene, og selvsagt høre på frisøren dersom hun tror det blir helt feil.

Blir nok lugg og striper ja :riktig: Gjett om jeg gleder meg!


#27

Zip sa for siden:

Har du bestilt time?. Det blir nok supert. :D
Eg skal lysne håret meir no i kveld og få meir riktig lys farge. Mitt er atlfor gyldent til meg no.


#28

kokosbolle sa for siden:

Nei, har ikke fått surra meg til det enda. Må få bestilt i morgen. Er jo så lenge siden jeg var hos frisøren sist :flau: at jeg husker jo ikke hva hun heter lenger. Herlighet, for alt jeg vet kan hun har slutta der :knegg:


#29

Zip sa for siden:

He..he. Håpe du får time raskt da. :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.