Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kan stekte pølser bli spennende?

#1

Myrsnipa sa for siden:

Noe jeg kan steke dem i? Grillolje? Hvitløk? Anything?

Haster.

Tilbehøret er på plass.


#2

Dixie Diner sa for siden:

Spennende og spennende, men vesla liker iallefall blekksprutpølser. Da skjærer du et langt kryss innover på hver side av pølsen, og når den stekes vil de 4 sidene krølle seg sammen, ser veldig stilig ut. :)

Ellers går det jo an å steke dem i hvitløkssmør, det er alltid godt. Bostonagurk er et must som tilbehør.


#3

Myrsnipa sa for siden:

Det ble masse hvitløk og parmesanost. Nam-nam.

Takk for blekkspruttips.


#4

-ea- sa for siden:

Eller skjær dem opp i fantasifulle biter, og sleng i form i ovnen med diverse tilbehør.


#5

Lucifer sa for siden:

Tipset kommer litt sent, men tenk på det neste gang... Del røkte kjøttpølser uten skinn i to på langs og legg dem i en form med gulost over. Server pasta eller potetmos ved siden av. Kjempeenkelt og godt. Vi har blandet salat ved siden av.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.