Myrsnipa sa for siden:
Noe jeg kan steke dem i? Grillolje? Hvitløk? Anything?
Haster.
Tilbehøret er på plass.
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Myrsnipa sa for siden:
Noe jeg kan steke dem i? Grillolje? Hvitløk? Anything?
Haster.
Tilbehøret er på plass.
Dixie Diner sa for siden:
Spennende og spennende, men vesla liker iallefall blekksprutpølser. Da skjærer du et langt kryss innover på hver side av pølsen, og når den stekes vil de 4 sidene krølle seg sammen, ser veldig stilig ut. :)
Ellers går det jo an å steke dem i hvitløkssmør, det er alltid godt. Bostonagurk er et must som tilbehør.
Myrsnipa sa for siden:
Det ble masse hvitløk og parmesanost. Nam-nam.
Takk for blekkspruttips.
-ea- sa for siden:
Eller skjær dem opp i fantasifulle biter, og sleng i form i ovnen med diverse tilbehør.
Lucifer sa for siden:
Tipset kommer litt sent, men tenk på det neste gang... Del røkte kjøttpølser uten skinn i to på langs og legg dem i en form med gulost over. Server pasta eller potetmos ved siden av. Kjempeenkelt og godt. Vi har blandet salat ved siden av.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.