Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Overnatting Hardangervidda. 0- og 3-åring

#1

bønna sa for siden:

Ja, tittelen sier vel sitt.
Vi tenker å kjøre Oslo-Bergen, og overnatte på fjellet.
Har aldri overnatta på hotell med småbarn før og nå har vi 2 stykker.
0-åringen samsover vi med, så vi må ha en dobbelstseng; og vi trenger en enkeltseng (til den andre voksne) og helst en barneseng til 3 åringen.
Helst 2 rom også, så vi får vært inne etter at barna har lagt seg. Hm... makan å kravstore vi egentlig er.


#2

zeppelin sa for siden:

Oisann...... :knegg:
Blir sikkert en tur for livet !

Sikkert en teit sammenligning, men vi var i syden på hotell med en på 0 og en på 3. Vi hadde en barneseng + en madrass på gulvet, men endte flere ganger opp med alle 4 i dobbeltsenga. Godt det var en stor seng. Det gikk veldig fint.

Men om du lurte på aktuelle plasser på hardangervidda har jeg ikke noe å komme med desverre.

GOD TUR


#3

bønna sa for siden:

Joa, var ute etter mulige steder... men også å høre "det kommer til å gå så bra så"
Fint å høre det gikk bra for dere.


#4

Ying sa for siden:

Vi hadde en gang en suite på Dr. Holms. Den var helt super med to små barn. Jeg ville tatt en ringerunde rundt til hotellene rundt geilo. Der er det garantert noen som kan hjelpe dere.


#5

Ying sa for siden:

Hvis dere vil ha hytte så kan jeg anbefale Knuts hyttegrend på Kikkut. Der kan du få hytte med flere soverom og med dobbelseng. www.knutshyttegrend.no/



#7

Anda sa for siden:

Om du skal på hotell, så be om såkalte "connected rooms", det er en del som har det. Da har dere i realiteten to hotellrom med dør i mellom, og kan snakke og hygge dere mens de små sover søtt i rommet ved siden av. Tror ikke vi har betalt all verdens mer for det.


#8

bønna sa for siden:

Det ble Ustaoset appartements og vi var veldig godt fornøyd. En leilighet med to soverom m brede senger og stue. Supert, og like ved vann også. Tror det blir fast sted når vi skal den veien.
Takk for svar :klem:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.