Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Til Danmark på ferie - flere familier sammen?

#1

~TM~ sa for siden:

Feriehus? Ferianlegg? Hva? Hvor? Hvor tidlig ute bør man være med bestilling? (Vi tenker ikke å reise før neste sommer, men siden vi har bestemt oss for å droppe fellesturen til Kanariøyene til vinteren tenker vi litt på å gjøre noe til sommeren igjen i stedet.)

Etter hva jeg har forstått blir det da rimligere om vi finner et feriehus med nok soverom enn om leier hvert vårt hus. Vi trenger minst seks, sannsynligvis syv, soverom? Noen som har noen tips?

Jeg har tittet på Lalandia også, men det så ganske dyrt ut sammenlignet med det å leie hus.

Vi vil være opptil seks voksne og barna vil være i alderen 2 - 13 år.

Det bør være mulig å gå til stranden, og det bør være i "nærheten" av Legoland og gjerne også ligge slik til at det er mulig å ta en dagstur til København.


#2

Inagh sa for siden:

Fyn er ei flott øy - midt i mellom København og Legoland på et vis. Det er fin natur på Fyn og mange flotte strender, pluss at det er kort vei til det meste av hva som er moro både for små og store. :jupp:

Tror du må være ute i ganske så god tid for å få et sommerhus.


#3

apan sa for siden:

Vi var 5 familier, 10 voksne og 9 barn, som leide hus sammen for 2 år siden. Det var en riktig vellykket affære, men det er lurt å kjenne hverandre godt for å være så mange. Vi hadde et hus med 6 soverom og 1 hems såvidt jeg husker. Det er bare å søke på diverse feriehussider og søke etter store nok hus, men du bør nok egentlig være litt tidlig ute. Mange hus ligger på Jylland. Legoland kan man alltids kjøre til - det er korte avstander i Danmark - men det kan bli litt langt til Køben.
Pass på at huset har en del bad... Vi var også veldig fornøyd med opplegget; en lang gang med alle soverommene og badene, så en dør inn til oppholdsdelen. Gjorde det greit med legging og de som hadde sovende barn kunne ta seg en øl mens resten jobbet med saken :knegg: . Vårt hus hadde også svømmebasseng, og det var svært populært, bare pass på at døra har lås.


#4

amo sa for siden:

Jeg anbefaler hver sin leilighet,gjerne ved siden av hverandre. Det er godt å få litt "albuerom" rund seg.


#5

apan sa for siden:

Jeg anbefaler samme hus for at man skal få vært sammen om kvelden, iallfall hvis man har med så hysteriske damer som meg som aldri i livet ville sittet i en annen leilighet enn der mitt barn sov.


#6

Guava sa for siden:

Hvis dere planlegger både Køben og Legoland ville jeg absolutt valgt Fyn om jeg var dere. Sydfyn er virkelig nydelig. På Fyn ligger også min favorittseverdighet i Danmark, Egeskov Slot. Det er et helt fantastisk sted å bruke en dag. Det passer for hele familien.

Vi har feriert på Klinten Feriesenter i Faaborg mange ganger. Det er helt greie leiligheter der+ strand og innendørs og utendørs svømmebasseng.

Odense er jo også en fantastisk by :hjerter:


#7

Tertit sa for siden:

Sjekk på Novasol sine sider. Vi har leid gjennom dem flere ganger og vært veldig fornøyd. De har også store hus/slott som de leier ut. Tror ikke husene for neste sommer blir lagt ut før til høsten jeg. Det er lurt og bestille på høsten, for da slipper dere unna prisøkningen som kommer på nyåret hvert år.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.