Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Et SonyEricsson (mobil) spørsmål

#1

Pasta sa for siden:

Jeg har nettopp byttet mobil. Har alltid hatt Nokia, men har nå gått over til SE K660i.

På mine nokiatelefoner har det vært en meget bra kalender der det også har vært mulig å legge inn fødselsdager med fødselsår. Etter en hel helg med leting på telefonen og lesing i bruksanvisningen har jeg enda ikke funnet en slik funksjon på min nye telefon.
Er det noen garvede SE brukere som kan hjelpe meg med dette ?


#2

lalill sa for siden:

Eg har ein k610i. Under kontaktar kan eg legga inn bursdager, på det bakerste "arket". Når eg lagrar kjem "vil du legge inn i kalender" som alternativ, og om du vil ha varsling. Gratulerer med ny mobil! Kalenderen ligg under "planlegger" på min mobil. Det er jo mulig det er endringar i din nye modell.


#3

Pasta sa for siden:

Jeg har sjekket og det finnes ikke samme muligheten på min telefon. Takk allikevel.
Flere tips ?


#4

Che sa for siden:

Grattis med ny mobil. Må dessverre skuffe deg og fortelle at bursdagsfunksjonen er på langt nær så bra på SE som på Nokia. Man kan - som allerede er sagt: gå inn på profilen til de du har nummeret til og legge inn bursdag her. (når du går inni telefonboka trykker du på høyre knapp og velger "åpne kontakt" eller "endre kontakt" (husker ikke og gidder ikke hente mobilen min) - Men er det med alarm? nope! - Og dessuten er det jo kun for de som har mobil - og det er jo ikke alle...


#5

Pasta sa for siden:

Jeg har forresten funnet kalenderen, men finner ikke muligheten for å lagre bursdager med fødselsår (slik at den til enhver tid kan fortelle meg hvor gamle folk er).


#6

Salt sa for siden:

Jeg gikk nå inn på min SE K810i, og i kontakten kunne jeg legge inn bursdag på det siste arket, som nevnt før. Da la jeg inn med fødselsår. Når den spurte om jeg ville legge til i kalender, svarte jeg ja, og med påminnelse den dagen. Da står det riktig nok ikke hvor gamle de blir, men i det minste med fødselsår. Så står det under:

Ringe ****
Send melding

Smart, synes jeg! :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.