Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Noen som har reist med Norwegian i det siste?

#1

allium sa for siden:

Og vet om man får lov å ha med matpakke?

Vi fløy med Sterling ifjor, der var medbragt mat forbudt. Så det er greit å sjekke. Jeg prøvde hjemmesidene til Norwegian, men fant ingenting.

Gidder ikke å kaste bort penger på dårlig flymat hvis jeg ikke må.


#2

Divine sa for siden:

Ikke lov å ha med matpakke? :confused: Jeg har aldri hatt med matpakke som sådan, men jeg har ofte hatt med meg mat i en eller annen form inn i flyet. Ingen har nektet meg det.


#3

Dixie Diner sa for siden:

Det er bare 1-2 flyselskaper som forbyr medbragt mat (idioter). Norwegian er IKKE et av dem, heldigvis. :D


#4

Skilpadda sa for siden:

Forbudt med matpakke? :eek: Det har jeg aldri hørt om. Vi har alltid med matpakke til Poden, og gjerne til oss også hvis det er lengre flytur enn en times tid. Vi har vel ikke fløyet med Norwegian siden jul, men da hadde vi i hvert fall helt sikkert med mat.


#5

Pingis sa for siden:

Sjarmerende forbud hos Sterling, altså!

Matpakke var helt fint sist jeg reiste med Norwegian.


#6

Divine sa for siden:

Hva i all verden er argumentet til Sterling for å forby medbrakt mat, egentlig?
Jeg har aldri reist med dem, og ble ikke særlig fristet nå. I alle fall ikke når jeg skal reise med barn.


#7

Mauser sa for siden:

  • Tjene penger på at du må kjøpe mat hos dem
  • Spare penger ved å slippe å rydde opp etter de som ikke har kjøpt mat hos dem.

#8

allium sa for siden:

Takk for svar, da pakker jeg med mat.


#9

safran sa for siden:

Forbudt med matpakke? :sjokk: Det hadde jeg gitt en lang marsj i. Flymat er etter min erfaring ekkel, næringsfattig og svært dårlig utvalg. Det hadde endt med at jentene ikke hadde fått i seg mat overhodet.


#10

Bokormen sa for siden:

Jeg trodde dette var forbudt flere steder, men da jeg tenker meg om er det stort sett Sterling vi har flydd med i det siste. :gruble:


#11

Divine sa for siden:

Mener du at de ikke ville ha likt maten, eller at du ville nektet dem å spise den?

Jeg var nemlig med på en flytur en gang for lenge siden, der flyselskapet hadde glemt en spesialmatbestilling, slik at en dame med et lite barn bak oss, ikke fikk den maten hun hadde bestilt. De tilbød henne noe annet, men hun ville ikke ha noe. Barnet gråt og gråt og var tydelig sulten, men samme hva flyvertinnene tilbød henne, så ville hun ikke gi barnet noe. Det kan jo ha vært mange grunner til dette, men det var veldig vondt å være vitne til. Ikke det at jeg tror at du ville vært så streng, altså, safran. Jeg bare kom til å tenke på denne episoden nå.


#12

safran sa for siden:

Jeg ville selvsagt ikke nektet dem å spise noe slikt, men spesielt enern er ekstremt kresen. Jeg har til dags dato aldri fått i henne noe som helst av flymat, og sist gang kjøpte vi alle variantene de hadde på menyen. Vi endte opp med å spise alt, hun satt med tørre knekkebrød. Hadde vi blitt nektet det, hadde jeg omtrent tiltet. Jenta måtte jo ha noe å spise på de mange timene flyturen tok.


#13

Divine sa for siden:

Ja, jeg er helt enig. Hadde jeg ikke fått tatt med mat til yngstemann, så hadde det blitt månelyst. Det er ille nok at voksne ikke får spise medbragt, men å gjøre det mot barn er nærmest hjerterått.


#14

*HH* sa for siden:

Jeg fløy med Norwegian den 6. og jeg leste i hvert fall ingenting som tydet på at det var forbud mot matpakker.


#15

rajraj sa for siden:

Reiste med Norwegian i helga og flere hadde medbragt mat.


#16

Azi sa for siden:

Har alltid med oss mat på flyet. Hva skal dem liksom gjøre? Kaste en ut av flyet? :knegg:


#17

Elin sa for siden:

Kanskje Sterling er litt sære på det punktet, og da får man enten akseptere det, eller reise med et annet flyselskap. Verre er det da virkelig ikke.

Her er Sterling`s informasjon om mat ombord. Det ser jo ut som om man har en del valgmuligheter dersom man velger å bestille mat på forhånd....

og her er SAS sin.


#18

Mams sa for siden:

Er det nå jeg skal fortelle at jeg jobber i selskapet som catrer Norwegian.....
(lager dog ikke maten da)


#19

-ea- sa for siden:

[/B]... så da kan vi trygt spise, mener du? :knegg:


#20

safran sa for siden:

Nei, verre er det virkelig ikke. :himle:
Og jeg syns virkelig ikke den menyen var noe særlig. Kun brødmat? Det var akkurat denne maten vi forsøkte på enern (med unntak av den barnemenyen, for den hadde de ikke), hun ville ikke ha noe av det. Og det skjønner jeg egentlig godt, for det smakte dårlig. Jeg kan love deg at de sandwichene og den paninien ikke ser sånn ut. Det var vasne og labre greier.
Jeg hadde tatt med ordentlig mat og heller gitt det til henne i smug. Flyturen var lang og noe mat måtte hun ha hatt.


#21

Elin sa for siden:

Flymat kan ALDRI bli som restaurant/cafè-mat. Plassproblemer, kjøleproblemer, oppvarmings-muligheter gjør det så og si umulig. Business-klasse-mat er fortsatt bra og velsmakende, og det skyldes i det store og hele at maten er dyr, porselen er bedre enn metall og plast osv.

Jeg har forøvrig ALDRI hverken hørt om, eller sett noen som har snakket til foreldre med barn, og bedt de om å ikke spise medbrakt mat som foreldre har tatt med til ungene sine.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.