Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Avsporing - stylinghjelp

#1

banana sa for siden:

Denne hårfrisyren er utrolig fin. Er det sjanse for at ei jeg kjenner :sparke: kan ha en sånn, selv om hun har helt slett og veldig glatt hår som alltid henger rett ned etter 5 minutter uansett?


#2

Che sa for siden:

Om venninna di synes det er gøy å style håret hver morgen, så er det kanskje teknisk mulig. Den er fin da - kanskje den er fin når håret henger rett ned også?


#3

cilen sa for siden:

Denne er jo skikkelig stylet ja. Jeg ville først ha fønet volum i håret med skum, så brukt rettetang og så voks for å få denne looken.


#4

TBM sa for siden:

Dermed må man legge til et kvarter til hårstyling hver morgen.

Funker ikke for meg og mitt slette og glatte hår...


#5

cilen sa for siden:

Men jeg tror den blir fin uten volumet også!


#6

Myrsnipa sa for siden:

Jeg syns denne er finest uten volumet. Så hvis du har glatt og rett hår som meg, så gi bæng i å tro at du skal gidde å føne + tuppere + spraye håret hver morgen.
Jeg har iallefall innfunnet meg med at volum er kun for festlige anledninger og ellers er jeg en av dem som ikke trenger rettetang for å si det sånn. :knegg:
Jeg tror altså at du kan ha denne frisyren glatt også, såfremt håret ikke skjæres eller hakkes for mye slik at det ser slitt og jævlig ut når det ikke er rufset.


#7

banana sa for siden:

Hun-jeg-kjenner hverken liker eller klarer å style håret, altså, men begynner å innse at hvis man skal ha noe annet enn langt hår og hestehale så må det til. Så kanskje det må læres?


#8

banana sa for siden:

Rettetang? Rettere hår enn mitt skal du lete lenge etter, altså.


#9

Estrella sa for siden:

Det var tøff frisyre ja. :nikker:


#10

rajraj sa for siden:

Gulltips til bananas hemmelige venninne: Joico texture-krem. :hjerter:

Kan brukes i både tørt og vått hår, trenger ikke lære noe på forhånd. Gir rufs og tekstur, uten at håret blir stivt. Det blir ikke nødvendigvis så mye volum av det i seg selv, men kombinert med oppklipt, rufsete sveis vil det bli så bra, så bra. Om sveisen detter sammen i løpet av dagen, er det bare å rufse og riste litt, så er håret på plass igjen.


#11

Myrsnipa sa for siden:

:ropert: Nå må alle med tykt hår huske at dersom tyyynt fint hår klippes rufsete så ser det ofte veldig hakkete ut når det legger seg flatt. Og det kan jeg love dere at tynt hår gjør, texture cream eller ikke.


#12

leliane sa for siden:

NOTERER! Takk for tips... Jeg elsker Joico, men denne har jeg ikke sett!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.